| Keuken | Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
hans-brouwer 13 juli 2011 | |
Restaurant staat op een mooie locatie. Bediening is erg onprofessioneel ( jong) en niet goed geïnstitueerd. Het eten is onder de maat. Van een salade st walrick van 9,95 mag je toch iets meer verwachten dan een hoop fijn gesneden sla, 1 half tomaatje , 1 schijfje radijs en daar overheen gerookte zalm met een beetje dressing. Totaal geen fantasie dus. |
igor1 29 mei 2011 | |
Het enige goede aan dit restaurant is haar ligging: mooi in het bos en zeker in de zomer heerlijk toeven. Ook voor de kinderen goede speelgelegenheid. Tja... en dat is het wel zo ongeveer. De drukte is geen maatstaf voor de kwaliteit van het eten, het moet wel de ligging zijn.
Nathalie1 21 maart 2011 | |
Afgelopen zondag zijn we gaan fietsen en kwamen we uit bij St. Walrick. Waar vind je dat nog, heerlijk midden in het bos. We hebben er lekker gegeten, de sfeer was goed en de bediening erg vriendelijk. Kortom: we gaan snel weer een keer terug! |
Geef zelf je mening over St. Walrick