| Keuken | Frans & Brasserie |
| Openingstijden | 12.00-14.00 & 17.00-18.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
‘Dit is Lyon in het centrum van Amsterdam.’ ‘Op steenworp afstand van de Utrechtsestraat’ ligt deze ‘bijzondere bistro’. ‘Omdat het een echte 'éénvrouwszaak' is’, is de keuze beperkt maar wel ‘très Francais’. De ‘pure landelijke Franse keuken’ komt hier dan ook helemaal tot zijn recht. Het enige dat minder Frans is zijn de tijden voor het diner, ‘om acht uur 's avonds is het echt over en uit’.
marielou 14 mei 2012 | |
Hanneke is een uitstekende vakvrouw zowel de bediening als de franse keuken. Prima plek voor een lunch of vroeg diner. Goede prijs/kwaliteitverhouding. |
atLunch 1 maart 2012 | |
Vakantie in je eigen stad. Je hoeft helemaal niet naar Lyon.
Momita 6 december 2011 | |
Hartelijke gastvrouw, heerlijk eten en een erg gemoedelijke sfeer. We komen zeker terug! |
Harold0704 8 november 2011 | |
Lyon in amsterdam, heerlijk voordat we naar het theater gingen , op ons gemak gegeten en mooi bijpassende wijn gedronken. Merci dat doen we weer |
tsluijter 6 juni 2010 | |
Afgelopen vrijdagmiddag weer eens heerlijk geluncht in typisch Franse bistrostijl. |
Geef zelf je mening over Bouchon du Centre