Hier gegeten met oma die 71 werd. Dus volle bak met kinderen en kleinkinderen. Gekozen voor dit restaurant omdat zij een "aparte" eetruimte hebben die afgesloten kan worden. Wel zo handig met kinders die niet stil kunnen zitten. Helaas voor ons (en voor hen) waren wij niet de enige in dit achteraf gedeelte. Waren meerdere reserveringen en dus hadden we deze plek niet voor onszelf. Nouja als dat alles was.........
Toen het eten. Eten was redelijk. Helaas liet men hier en daar wel wat steekjes vallen. Sate gevraagd zonder satesaus. Bij servering zat er toch die saus op.......AFijn terug naar de keuken en boeltje werd afgespoeld. Sushi die tafelgenoot had genomen was wel erg rauw. Zij had een vissoort (weet zelf niet welke, hou niet van sushi) die je dus helemaal niet kon zo kon eten. Gevraagd of dit normaal was. Ober wist het ook niet maar nam wel het sushi bord mee en tafelgenoot koos eieren voor haar geld en nam een ander gerecht. Dat was verder wel goed opgelost.
Prijs kwaliteitverhouding is denk ik redelijk. Voor Eur 30,= 3 gangen. De inrichting is wel onwijs. Mooie strakke kleuren, mooie vloer. Zou zomaar mijn huiskamer kunnen zijn. Ohja nette wc's.
Wat ook opviel is de gemiddelde leeftijd van de klanten in deze zaak. Tussen de 80 en schijndood.
een aanrader! alles klopt, de aankleding, enthousiaste gastvrije bediening, prima eten en porties, en dat alles zeer betaalbaar. Niets dan complimenten waard, dit restaurant.