De apostrof is niet voor niets te vinden in de naam van dit restaurant. H'eerlijk serveert uitsluitend gerechten gemaakt van biologische producten en dat is te prijzen. Het zorgt ook voor pure en fijne smaken, waardoor betrekkelijk weinig aan de gerechten geknutseld hoeft te worden. Voor zowel vegetariƫrs als vlees- en viseters is er voldoende keuze. Wat te denken van voorafjes als huisgemaakt mediterraan brood of champignons in bierbeslag met met bruschettadip en pancettachips? Voorbeelden van hoofdgerechten zijn de schelvisfilet met tomatencompote en een coulis van pesto, en het Marokkaanse lamstoofpotje met abrikozen en koriander. Heerlijk, zeker omdat je dineert in een gezellige en ontspannen sfeer.
H'eerlijk gegeten en gedronken. Rode huiswijn is prima. Asperges waren perfect, precies goed gegaard met heerlijk smakende ham. De grootte van de porties was prima. Ook de keuze in garnituur is leuk en lekker.
Als vegetariers hebben wij genoten van onze vegetarische maaltijd in restaurant H'eerlijk. Wij hadden als voorgerecht een soep van de dag en een bietensalade. Als hoofdgerechten hebben wij genoten van de Falafel en een Maiscurry. Complimenten voor kok Chris van de Kamp. De vrolijke en professionele bediening van Doetie Schadenberg heeft ook zeer bijgedragen aan ons welbevinden alsmede de prettige inrichting van de zaak.
Met vier wijntjes erbij moesten wij eur 64,25 betalen.
H'eeeeeerlijk....... + gezellig + goed + genoeg + warme borden + goeie prijs etc etc.... Iedereen om ons heen ook tevreden en blij vooral vegetaries top.
Goed eten, goede service, alles vers en biologisch. De kaart wisselt ook regelmatig dus ik kom graag vaker terug! Reserveren is aan te raden, dit (kleine) restaurant zit altijd vol!
Geweldig restaurant. Fijne, pure smaken, veel sfeer, goede service. Wat rumoerig maar normaal voor zaterdagavond. Opvallend: de zorg van de gastvrouw - voor kinderen en ouderen, chapeau!!