ljswever 4 februari 2012 | |
Mijn favoriete lunchadres in Den Haag. Heerlijke, meestal Italiaans georiƫnteerde gerechten, genoeg ruimte voor een goed gesprek en leuke open sfeer met attente bediening. Prima prijskwaliteitsverhouding. |
de vlaming in den haag 27 augustus 2009 | |
Gisteren met een groep collega's het afscheid gevierd van een van onze Belgische collega's in dit restaurant op het Muzenplein. De ervaring was niet echt overtuigend. Na een heel lekkere bruschetta met echte buffolamozarella als amuse, volgde een voorgerecht dat nauwelijks smaak had. Het hoofdgerecht, een combinatie van verschillende gerechten was wel lekker maar te koud. Bij een tweede portie zelfs gewoon koud. Maar een zeer lekkere chocoladetaart met bolletje ijs ernaast maakte weer veel goed. Maar de zwaarste tegenvaller was de prijs. Voor 70 euro p.p. dranken inbegrepen, kan ik echt veel lekkerder eten in Den Haag. |
Max 26 juni 2009 | |
Deze week weer hier gegeten. De beste keus voor een lunch op het Muzenplein: een beperkte kaart, maar wel anders en goed bereid. Een modern interieur, ruim opgezet, zonnig terras (en linnen servetten waaien niet weg). |
Geef zelf je mening over Het Kookplein