| Keuken | Mediterraan & Spaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Marianne 53 13 februari 2012 | |
Na een prima ontvangst hebben wij hier gisteren lekker gegeten. Twee van ons deden dit via de Groupon en de anderen kozen van de kaart. Fijne gerechten en met zorg bereid. De aangename bediening zorgde voor een ontspannen sfeer. Prima prijs/kwaliteit verhouding en zeker voor herhaling vatbaar. |
virenka 8 februari 2012 | |
Hier gister heerlijk Tapas gegeten, met een groupondeal die ik vorig jaar gekocht heb. De tortilla's met kruidenkaas en gesmoltenkaas waren heel erg smakelijk. Ook vond ik de warmgerookte zalm erg lekker,en de overige dingen smaakte ook goed.
Pasveer 15 januari 2012 | |
Duidelijke verbetering tov eerder bezoek in 2010. Goed eten, goede bediening |
Marjolijn1977 17 december 2010 | |
Al zeker 5x hebben wij hier echt heerlijk gegeten. Goede sfeer, vriendelijke bediening, leuke adviezen! Of je nou komt met een groep van 16 man, of dat je met z'n tweetjes komt... het is er altijd goed en gezellig!
Donna55 1 december 2010 | |
Goede ontvangst, bier en wijn goed op smaak en op temperatuur. Bediening is heel vakkundig, maar de één is inderdaad sneller dan de ander. Degene die zich beklaagt dat geadviseerd werd te beginnen met een paar tapas: dit hoort juist zo. In Spanje bestel je gewoon wat tapas voor je gezelschap, en als het op is, en je weer trek hebt, bestel je de volgende portie. Heel gezellig en relaxt. |
Geef zelf je mening over Grand Café Granada