KeukenMarokkaans

Alexander-I Alexander-I 5 februari 2012

Vandaag heb ik heerlijk gegeten bij Tagine Rotterdam. Ik heb de Mix Grill samen met mijn vrouw gedeeld en voor mijn kids een kindermenu besteld. Ik werd er erg vriendelijk ontvangen en mocht zelfs een kijkje nemen in de keuken van de eigenaar welke er schoon uit zag en er zelf zoveel mogelijk aan het werk was. Ze zitten er al vijf jaar en ondanks de recessie nog steeds overeind, daaruit blijkt dat deze mensen harde werkers zijn met veel passie en erg gewaardeerd worden door hun trouwe klanten. Het eten was er heerlijk, veel en niet duur. Jammer dat ze nog niet in de gemeente Albrandswaard bezorgen!

Alexander

Suat Suat 25 januari 2012

Twee keer met een groep gegeten, het eten was veel en erg smakelijk en niet duur.
Ik bestel ook regelmatig, altijd verrast met heerlijke maaltijden.
Is aan te raden om een keertje met een groep te gaan en eten onder gezellige muziek.
Min punt , jammer dat er geen alcohol te krijgen is.
voor de rest een prima service.

Sarnix Sarnix 18 januari 2012

Superlekkere erwtensoep (bisara). Geldt ook voor de kefta en het kippasteitje dat tussendoor kwam. Heel vriendelijke bediening. Decor en aankleding is niet om over naar huis te schrijven, maar wie maalt daar om als je heel lekker hebt gegeten en een gezellige avond hebt gehad.

Flan Flan 8 december 2011

2* couscous besteld. Niet erg verrassend. Groenten erg gaar. Kruiden waren ver te zoeken. Jammer, in de buurt zou je het graag beter zien.

Senem Senem 29 november 2011

Vandaag hebben we gebruik gemaakt van de Groupon voucher voor 4 personen. Vooraf hadden we Harira, gevolgd door Bastillatje kip. Als hoofdgerecht hadden we de tagine kip (Yazid) en Kefta. Nagerecht bestond uit marokkaanse koekjes en munt-thee. De gerechten waren duidelijk vers bereid en smaakten voortreffelijk. De bediening was netjes en vreindelijk en het restaurant was schoon. Zeker een aanrader.

Geef zelf je mening over Tagine