| Keuken | Italiaans |
| Gemiddelde menuprijs | €39.50 |
| Minimum menuprijs | €39.50 |
| Huiswijn per fles | €22.50 |
| Huiswijn per glas | €3.75 |
| Openingstijden | vanaf 17.30, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
wvdelshout 23 maart 2012 | |
Matig - Waarom matig? Wel wij zijn nu in 1 jaar hier 3 keer beland en na de eerste keer verrast te zijn, constateren wij nu bij de derde keer dat het hard bergafwaarts gaat met dit restaurant. Nagenoeg 3 keer hetzelfde gegeten, omdat er geen kaart is en de maaltijd altijd uit anti pasti, pasta, vlees of vis (en indien gekozen dessert) bestaat. Geen karaffen met kraanwater , maar alleen water op fles, wat natuurlijk lekker verdienen is, maar waar de gast eigenlijk ook gewoon kraanwater moet kunnen bestellen. Beperkte wijnkaart met matige huiswijn en indien een betere wijn gewenst, kostbaar. Tuinkamer is veel minder gezellig als het restaurant en dient als overloop voor het restaurant wat ondanks het feit dat een standaardmenu voor het gehele restaurant betreft, toch vaak vol zit. Veel auto's op het parkeerterrein. Het gaat dus blijkbaar niet zo zeer om het eten, maar men wil hier graag gezien worden en neemt de kwaliteit op de koop toe. Het ergste was nog wel dat het merkbaar slechter wordt , want het enige wat nog een voldoende scoorde was de anti pasti. de vis was lauw en zompig. Toch denk ik dat in potentie er goed gegeten kan worden, wanneer er veel meer aandacht aan de verschillende gerechten besteed kan worden en de gast niet een onderdeeltje van het "allemaal hetzelfde" concept uit maakt. Meer individuele aandacht voor de wensen van de gast is gewenst. Opvallend was ook dat bijna iedereen tegelijkertijd het pand verliet ( jawel alle ca. 80 personen) . Dat moet toch betekenen dat het meer van een gaarkeuken weg heeft dan van een serieus italiaans restaurant. jammer, want er is werkelijk behoefte aan een goede betaalbare italiaan in Leidschendam |
wigbo010 10 maart 2012 | |
Het eten was uitstekend. Maar verder was het een teleurstelling.
ivo157 3 februari 2012 | |
weer uitstekend gegeten. super . we zijn al meerdere keren hier geweest. Elke keer weer fantastisch. echt een aanrader |
bourgondier43 28 januari 2012 | |
Enkele dagen geleden hier met vrienden gegeten. Bij reservering hadden wij aangegeven eerst een aperitief te willen gebruiken. Tot onze verbazing werd, ongevraagd, het eten al opgediend terwijl wij nog aan ons drankje vooraf zaten. Personeel mist horeca-ervaring; 2 glazen wijn en 2 flesjes bier werden zonder dienblad aan tafel gebracht waarbij de bierglazen ineen gestapeld waren. Beetje vreemd en totaal niet passend bij de mooie locatie. Ook toen wij een fles wijn wilde bestellen werd er geen wijnkaart aangeboden maar ging men er uit dat het een fles huiswijn zou worden... wij hebben dat maar zo gelaten. Alles ziet er wel verzorgd uit. De meeste gerechten waren goed van smaak, in het bijzonder de groene asperges en de boquerones. Ook de tonijn was prima maar de zwaardvis was te lang gebakken en daardoor aan de droge kant. Eigenaar Raimondi kwam helaas wat ongeïnteresseerd over en reageerde nauwelijks op het compliment over asperges. Zal hier misschien nog wel eens komen, maar voor minder geld eet ik ergens anders minstens zo lekker. |
Stephanus 30 december 2011 | |
Smakelijke gerechten met a la minute preparatie. Goede wijnkaart. Vriendelijke bediening in een erg prettige sfeer. Ample (gratis) parkeren voor de deur. Aanbeveler.
Geef zelf je mening over Raimondi's Villa Rozenrust