| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
43 recensies
Eén van mijn favorieten restaurants. De gerechten zijn heerlijk en verrassend. Lekkere en goede wijnen. De gastheer Eduardo maakt het af; gastvrij en vriendelijk.
Gegeten op: 1 september 2012.
Memorabele avond gehad in DeLaRosa. Perfecte service, uiterst comfortabele en sfeervolle ambiance en originele & smaakvolle couverts. Prachtige locatie in hartje centrum en het geld meer dan waard. Uiterst charmante gastvrouwe ook, maar dat ter zijde ;)
Gisteravond hier heerlijk gegeten. We werden warm welkom geheten en de service was echt top vanaf begin tot einde. Dat de gastheer af en toe met vaste gasten praat vind ik juist erg goed en teken van herkenning en klantwaardering. Dit was overigens maar niet te veel. Het eten was erg goed en smakelijk inclusief een goede wijn. Kortom wij hadden een gezellige avond en we hebben er weer een perfect adresje erbij in Afoort.
Gegeten op: 28 juli 2012.Daar waar Eduardo in zijn beginjaren een perfecte gastheer was laat hij de boel nu uit de hand lopen. Klets met iedereen en laat het enige personeelslid zich het vuur uit de sloffen lopen. Gevolg dat er lang gewacht moest worden. Heeft kennelijk ook minder controle op keuken want eten was ook duidelijk minder. De heerlijke wijn redde de avond.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
King Crab was een aanfluiting, zo ook de -te snel- gegrilde roodbaars, die daardoor droog werd.
Fantasieloze wijnkaart......jammer, want Spanje heeft prachtige wijnen. Zonde van de avond. Een hoop bombarie, maar weinig wol.
Gisteravond heerlijk gegeten in dit gezellige Spaanse restaurant. Eduardo ontving ons gastvrij en heeft er duidelijk plezier in. Restaurant zat vol, reserveren is noodzakelijk. Bedienend personeel is vlot en alles loopt gesmeerd. Gerechten en wijnen zijn heerlijk!
Eerste nieuwe dag in het jaar gegeten. We kwamen voor de kreeft maar zijn overstag gegaan voor andere heerlijke gerechten waaronder de coquilles en de dorade filet. Wijn was heerlijk en de chef kok had een prachtig dessert gemaakt! Wij komen zeker terug!!! Bedankt Eduardo en Joost!
Heb hier onlangs gegeten en Eduardo zijn gang laten gaan. Hij heeft ons verrast met een heerlijk vis menu en bijbehorend wijnarrangement. Super genoten en de hele avond goed vermaakt. Geweldige sfeer.
Een paar weken geleden hier gegeten. We hebben een fantastische avond gehad, genoten van de heerlijke vis- en vlees gerechten en niet te vergeten de heerlijke Spaanse wijnen.
Wij eten hier vaak en worden nooit teleurgesteld. Alles klopt, de eigenaar Eduardo is een zeer goede gastheer. Kortom een echte aanrader.
Vrijdagavond voor het eerst 'lamskoteletjes' gegeten. Het lamsvlees of wat daarvoor doorging, was zeer taai en er zat veel vet aan (te veel voor een lam). Aan de vriendelijke ober nog gevraagd of het wel lamsvlees was en geen oud schapevlees. Bij dit restaurant ga ik noooit meer eten.