| Keuken | Eetcafé & Hollands | ||||
| Huiswijn per glas | €2.90 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
reigor 23 december 2011 | |
Voor de prijs die je betaald hoef je niet zo veel te verwachten. Doch is het vlees wat je hier voornamelijk geserveerd krijgt van prima kwaliteit. Als je lekker wilt "bunkeren" moet je hier zijn. Minpunt, en dat is ook de reden waarom ik deze tent niet zo hoog waardeer, is de zeer langzame bediening. Op zich is de bediening vriendelijk, maar 1,5 uur wachten op je spareribs vind ik toch iets te gortig. |
MCWA 27 november 2011 | |
Het eten is zoals het is bij de beren, de bekende schnitzels, spare ribs, sate's etc. Tja, het is lekker weghappen van een over het algemeen ongezonde maaltijd. Dit keer met een groep ong. 12 personen bij deze beer gegeten, de bediening ging vlot en redelijk efficiënt van start maar liep toch in de loop van de avond wat vertraging op door bijvoorbeeld de sauzen, frieten en andere bijgerechtjes vele minuten later te serveren dan het het vlees. Nog wat enkele minpuntjes door drankjes vergeten te brengen en het moment dat je de rekening wilt vragen zie je niemand in de buurt van je tafel. Echter over het algemeen redelijk goede avond en met volle buik naar huis. |
jeroen28 30 juni 2011 | |
Ik vind dit een goed restaurant gisteren zijn wij hier wezen eten en dan vind ik het vreemd dater zo slecht over geschreven word
JMF 17 juni 2011 | |
Gisteren geweest maar nooit meer! Spare ribs waren droog, dof en taai. De saus was erover heen gesmeerd en vrvolgens op een bord gekwakt. De jongeman die de bestelling op kwam nemen kwam aan tafel erbij zitten zodat hij kon schrijven!?! Vervolgens geeft hij onze zoon van 5 een volwassen menu ipv van de kinderversie. Patat was niet goed gebakken en daardoor een meel smaak. de jongeman kwam vragen of alles naar wens was, ik ontkende dit en melde de slechte spare ribs. Schouderophalend liep hij verder! Een serveerster schatte de situatie beter in en haalde het bord weg. Ik kreeg van haar een nieuw bord aangeboden maar voor mij hoefde het niet meer. Als je dit durft neer te zetten heb ik geen vertrouwen in een tweede portie! Triest voor een zaak die eens bekend stond om zijn vlees en nu ver is afgezakt!!! |
ingb 22 april 2011 | |
Het niet lang wachten, bevestigde het eten , niet warm, rauwe sate,.koude biefstuk,entrecote.borden massaal opgemaakt,vieze doorgekookte groenten,en witte patatjes,de bediening zeï: we zullen kijken wat we eraan kunnen doen, wat betekende dat degene waar het eten rauw was,pas kon eten toen de rest klaar was.
Geef zelf je mening over Barney Beer
| Lunch | Diner | |