ActiviteitenRestaurant
KeukenFrans, Hollands & Internationaal

10 mei 2013

Gisteravond, op aanraden van vrienden, wezen eten bij Looks. Na de positieve verhalen van mijn vrienden was ik benieuwd of deze tent ook bij mij in de smaak zou vallen.

Bij binnenkomst werden ik en mijn 2 gasten zeer vriendelijk opgevangen en werd er gevraagd of wij gelijk plaats wouden nemen aan tafel of dat wij misschien eerst even een drankje wouden doen. Gezien de open keuken, die mij meteen in het oog sprong, stelde ik voor eerst een drankje te doen aan de open keuken. Zo kon ik meteen zien hoe de keuken aan het werk was. Ik zag meteen dat er zeer professioneel en met veel passie werd gekookt. Ook het plezier van de keuken en de bediening viel mij op, er hing een ontspannen, gezellige sfeer.

Eenmaal aan tafel gegaan koos ik voor de volgende gerechten:

voor: terrine van buffelmozzarella
hoofd: kalfslende met een salade (oa. lente-ui, paddestoelen en peper)
na: espresso (voor mijn gasten chocolade met mojito-sorbet)

Al deze gerechten smaakten mij zeer goed. Het werk van de keuken wat ik eerder had mogen aanschouwen zag je terug op het bord. En bovenal, ik proefde het terug. Je kon merken dat alles vers was en alle ingredienten los van elkaar goed op smaak waren gebracht, en dat het goed samen kwam.

Bovendien was de bediening erg vriendelijk en behulpzaam, een leeg glas werd snel opgemerkt en we hoefden dan ook nooit lang te wachten op een vol glas. De gastheer, die volgens mij ook de eigenaar is, was overal alert op en zorgde ervoor dat het ons aan niks ontbrak.

Al met al ben ik zeer tevreden over deze avond en aangezien het restaurant bij mij in de buurt zit, ga ik hier zeker vaker naar toe.

Een aanrader!

Gegeten op: 9 mei 2013.
TomasB
TomasB

16 april 2013

Afgelopen zaterdag een "buurtbewoners" uitnodiging ontvangen van Looks. Ik had er nog nooit gegeten, dus samen met mij gezelschap naar Looks gegaan. Bij aankomst ontvangen door vriendelijke gastvrouw. die ons even bij de keukenbar plaatste tot ons tafeltje klaar was. Dit duurde 5 minuten. Een leuke tafel voor 4 met uitzicht op de open keuken. We werden ontvangen met een cocktail, Waarna 4 heerlijk 4 gangen hebben gegeten. Waarbij de tartaar van kalf voor mij het lekkerst was. Ondanks de drukte in de zaak vertelde onze gastheer bij elke gang wat wij te eten kregen. We hebben een fijne avond gehad, Goed om te weten dat ze er zitten. Mij zien ze vaker terug.

Gegeten op: 13 april 2013.
john85
john85

16 april 2013

Met vrienden heerlijk getafeld bij Looks Dining. Kaart was zeer verrassend en uitgebreid, alleen voor ons iets onduidelijk in de opmaak. Zeer behulpzame en vriendelijke bediening. Ik heb zelf een visgerecht, Dorade, gegeten en die was buitengewoon lekker en prachtig qua opmaak.. Al met al een echte aanrader..

Gegeten op: 22 maart 2013.
Vino
Vino

15 april 2013

Leuke ontvangst in een mooie zaak, Het eten vond ik alleen minder. De porties waren veel en veel te groot. Het voorgerecht tonijn met eendenlever was echt lekker. Volgende gang tartaar van kalf met eitje ook goed. Daarna werd het wat minder warm tussengerecht van dorade met paling was lekker maar de saus was erg overheersend. Hoofdgerecht van lam vond ik matig vlees was taai en portie veel te groot. Dessert was voor mijn doen te zoet. Leuke avond gehad maar de keuken is teveel bezig met ditjes en datjes en de echte kwaliteit ontbreekt. Veel te veel verschillende smaken ik 1 gerecht. Bediening was prima.

Gegeten op: 11 april 2013.
marsproever
marsproever
Meesterproever

12 april 2013

Ik had zelf niet gereserveerd en kende het restaurant niet, dus ik kwam geheel onbevangen Looks binnen. Het begon goed met behoorlijke prosecco en vervolgens een erg mooi voorgerecht, Terrine van buffelmozzarella terrine met tomaat en aubergine.

Het hoofdgerecht werd de entrecote en die eet ik graag saignant. Dat werd keurig genoteerd en toen begon het wachten. Helaas bleek de entrecote het lange wachten niet waard. Het vlees was taai en ik had het idee dat het na het bakken een tijdje in de oven had gestaan. Dat is op zich een prima methode, maar dan moet het niet uitdrogen.

Ik heb het vlees niet opgegeten en aangegeven dat het niet goed was. Dat zou bij het dessert worden 'goedgemaakt'.

Na nog veel meer wachten en soebatten (over de rekening en de tegemoetkoming die ik nergens terugzag) kwam de aap uit de mouw: tijdens de bereiding was al gebleken dat het vlees niet OK was, maar ze waren toen al zo vertraagd dat ze het maar hebben meegegeven.

Niet te geloven. Als hierover gecommuniceerd was, was er niets aan de hand geweest en had ik bijvoorbeeld iets anders gekozen.

Dit was prutswerk door zowel de keuken als de bediening en zeker geen aanbeveling.

Gegeten op: 5 april 2013.
Rene1515
Rene1515
Expertproever

Alle 162 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Looks Dining

Schrijf hieronder je recensie over Looks Dining. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag18:30 - 22:30
ZondagGesloten