Het aspergemenu is bereid met behulp van moleculaire technieken. Dat schept hoge verwachtingen. Net als de trendy ambiance, de prachtige opmaak en de meer dan vriendelijke bediening. Helaas zijn de smaken weinig onderscheidend. Zo mist het vegetarische taartje de nodige pit. De desserts zijn daarentegen weer van topkwaliteit. De chocoladedroom is bereid met ganache, toffee en gezouten pinda's: een klein feestje. Wie meer van hartig houdt, kiest voor het plankje met Europese kazen.
Ik zeg matig, maar toen na meer dan een uur het voorgerecht kwam, was dat zeer fatsoenlijk. Ook het hoofdmenu was ronduit lekker. Het zit hem dan ook in het personeel.
Niet alleen waren de reservering niet in orde en liet men verschillende leden van het gezelschap apart wachten. Maar na een vriendelijk inleidende vraag dat het wel erg druk was, zeer bits te worden onderbroken en gecorrigeerd en dat het altijd wel zo was, werd het toch minder gezellig.
Sommigen van het personeel zijn ronduit hufterig en onfatsoenlijk. Het ligt niet aan de koks. Maar er is ook gewoonweg te weinig personeel. En dat gaat dan de klant afbekken. Tja. Voor hen 100 anderen. Ik geeft het "matig" en niet "slecht" omdat die hun vak wel verstaan.
Gisteravond speciaal voor de kreeft gegaan. Eerst een dozijn oesters gedeeld. Niet de beste..
Daarna 2 uur gewacht op de kreeft, zonder enige excuus of uitleg.
De kreeft was goed, maar niet bijzonder, de kreeftenbearnaise teleurstellend.
We gaan niet meer terug!
Gisteravond Looks in de gelegenheid gesteld zich te revancheren voor 2e Kerstdag :) En dat hebben ze subliem gedaan. Heerlijk genoten van de eend vooraf. Nu ben ik zelf geen fan van kreeft maar op aanraden van een goede vriend toch de kreeft besteld. Mede door de combi haas en kreeft :) De kreeft was heerlijk en kan ik iedereen aanraden. De haas lekker mals en sappig. Mijn inziens een perfecte combi vlees en vis :) Het dessert hadden wij ook op 2e Kerstdag gegeten (kazen) en toen al vonden wij dat de kaasselectie erg goed gekozen was. Wij bedanken Looks voor de leuke en vooral lekkere avond. Wij komen zeker terug!
Vanavond gegeten in Looks. We kregen een 3 gangen diner aangeboden n.a.v. het niet zo goed gegaan diner op 2e kerstdag. Vanavond zijn we heel erg verwend in LOOKS met naast het diner allerlei lekkere drankjes en zeer goed bediening. Het eten ( hoofdgerecht kreeft) was uitstekend.
Al met al alleen maar lof voor vanavond en zo kenne we ook Looks weer.We gaan zeker weer terug.
Thanks Looks.