Voor de tweede keer hier gegeten. Vorige keer was goed bevallen, dus nu op herhaling. Locatie, pand en inrichting zijn prima. We hadden respectievelijk een Carpaccio en tonijn vooraf. Hoofd was eendeborst en een tournedos De Villa (Rossini). Mijn Tournedos was helemaal perfect, "vingers bij opgegeten". De huiswijnen zijn lekker. Van ons vorige bezoek (met meer mensen) kan ik ook een bezoek aan de wijn-kluis aanraden. Al met al prima en zeker voor herhaling vatbaar.
Op 2 december had ik een surprise-etentje georganiseerd in de Villa van Vleuten, voor 11 mensen. Het was een groot succes, mede dankzij de eigenaar, die meedacht over de aankleding van de tafel en het menu. We zaten aan een vierkante tafel zodat iedereen contact had met elkaar; de tafel was prachtig aangekleed en het eten was uitstekend. Een verrukkelijk 4 gangen menu met als groot succes het grand dessert. Alles voorzien van lekkere champagne en andere wijnen, attente en vriendelijke bediening kijk ik terug op een geweldige avond.
Goed en Slecht door elkaar!
Ambiance fantastisch, schitterend pand, ruim, mooie inrichting. Bediening voldoende, alhoewel men niet kan omgaan met klachten. Maandmenu dec was goed. Enkele kanttekeningen: uiensoep te veel zout, wildpeper stoofpotje royale portie en goed. Desert appelkruim warm met kaneel en ijsvariatie zeer goed. Menu onze partners: Salade Villa: grote berg sla zonder olie of dressing met een enkele verdwaald nootje, keiharde homp stokbrood, geitenkaas lauw tegen koud aan; Hoofdgerecht: gestoomde flinke portie lauwewarme kabeljauw op bedje aardappelpuree met slappe prei, flinke garnalenspies uit de oven maar lauw en helaas smakeloos. Droge witte wijn vh huis: goed
Fles rode wijn Merlot a €24 zeer goed!
Koffie capuchino goed.
Probleem is de keuken, hier is meer van te maken op deze unieke lokatie! AAN DE SLAG DAMES EN HEREN!
Prijs-kwaliteit is helemaal out of sync. Na lang aandringen blijkt men nog een wijnkaart te hebben. Om 22.00 uur dreigde men met sluiting ('een laatste kopje koffie dan meneer..').
Schandalig. Niet doen!