Voortreffelijk gegeten op 25-11-2011.
Bediening was goed, eten fantatisch. Voor een relatief scherpe prijs (32,- voor 3 gangen keuze), culinaire hoogstandjes! De combinatie tussen Frans en Oosters is echt heel goed bevallen. Zeker om nog eens terug te gaan. Wel reserveren, groot is het niet
Afgelopen zondag weer eens bij Korianders wezen eten.
Het was inmiddels al weer bijna een jaar geleden maar de kwaliteit is nog steeds uitstekend. Ik heb nog nergens gegeten waar het eten van een dergelijke kwaliteit is en blijft, petje af voor de uitbaters!!
We waren met z'n vieren en hebben zodoende bijna de gehele kaart kunnen proeven, alle gerechten zijn netjes opgemaakt en goed aan de smaak. De hoeveelheid is voldoende voor normale eters maar mensen waarvoor hoeveelheid belangrijker is dan smaak kunnen beter naar een wokrestaurant gaan.
Ik begon met een steak tartare met ei, een netjes opgemaakt "bord" (halve tegel) kwam op tafel met daarop de diverse ingrediƫnten om zelf te mixen. De smaak was uitstekend net zoals de versheid van het vlees.
Hoofdgerecht was de Surf&Turf van kangaroebiefstuk en Garnalen. Wederom een schot in de roos. Heerlijke biefstuk met een stokje garnalen, de saus was echt super.
Het nagerecht was fenomenaal! Ik ben geen toetjesmens maar elke keer weet de chef me te verbazen. De chocolade en hazelnoot die ik had was om weg te dromen. Een heerlijke mouse met daarop chocolade, hazelnoot en groene thee "aarde" en een bolletje ijs. Zo lekker, het had niet uitgemaakt hoe groot het bord was het was nooit genoeg geweest.
uitstekende keuken met zeer verrassende gerechten, prima wijnen, goede en vriendelijke bediening. uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. gezellig ingericht restaurant. kortom uitstekend, een opmerking jammer dat er geen karaf ijswater verstrekt wordt maar alleen flessen water. gegeten op 12 augustus 2011.
Leuk restaurant als je Rhenen in rijdt van de buitenkant, maar zeker ook als je binnen zit. Een restaurant met een frisse bediening. Het eten is verrassend, heeft goede smaken en ziet er mooi uit... De geadviseerde wijnen passen er prima bij. Bij elkaar lekker gegeten voor een prima prijs.
Je hebt idee dat er nog meer potentie zit in de ontwikkeling van de keuken, dus we zullen zeker hier terug komen!
met een gezelschap van 6 personen gegeten, het 5 gangen verrassingsmenu. het was grandioos. we starten met een carpaccio, toen grote garnalen, vervolgens zalm met asperges, toen speenvarken en een stukje kangaroe, en als dessert een drieluik van ijs, creme brulee en een tompouce met mandarijn, en dat alles met een oosters tintje,kortom geweldig lekker allemaal. de porties waren prima, niet teveel niet te weinig maar precies goed. de bediening is alert, heeft kennis van zaken en is vriendelijk. enige minpuntje misschien de klimaatbeheersing in het restaurant, het was er al snel erg warm en de etensluchtjes kwamen van uit de open keuken het restaurant in. maar dat mocht de pret niet drukken,we hebben een geweldige avond gehad