RC 19 mei 2012 | |
Erg lekkere pizza's, met een flink glas rode wijn erbij om het compleet te maken is dit een plek met naam en faam in Rotterdam. Ook het ijs is er bijzonder goed. Kan soms erg druk zijn met wat wachttijden, maar dat zegt een hoop over de kwaliteit. |
Archinaut 7 april 2012 | |
Wat een geweldige pizza's kan je hier eten. Samen met mijn vriendin na een dag lang winkelen lekker gegeten. We waren er lekker vroeg dus er was voldoende plek. Dat kan er wel eens anders zijn als je wat later op de avond komt. Dit toont alleen maar weer aan hoe onwijs goed en populair deze ras Italiaan op de Schiekade in Rotterdam is. Buiten de goede kwaliteit van de pizza's vind ik zelf de huiswijn die wordt geschonken ook zeer goed. Om over het ijs dat ze er hebben nog maar te zwijgen. Angelo Betti is echt een aanrader als je snel, goed en gezellig wilt eten voor niet al te veel geld. Het uiterst charmante Italiaans sprekende personeel weet hoe ze het hun gasten naar de zin moeten maken. Nou genoeg veren, ga er zelf eens eten en ervaar hoe het er is! |
Binthozen 12 maart 2012 | |
Altijd druk, 30 minuten wachten is geen uitzondering. De sfeer is chaotisch, er wordt in het Italiaans naar elkaar geroepen. De bediening is ook Italiaans. De borden worden neergesmeten en meteen na je laatste hap uitgehaald. De bediening is misschien niet ieders smaak, maar ik ben er weg van. Het eten is heerlijk. Alleen de lasagne zou iets meer smaak in de vorm van knoflook of zout kunnen gebruiken. Over de pizza's geen slecht woord. Flinterdun en supervers en smakelijk!
signorita 2 maart 2012 | |
Om een lekkere pizza te eten is dit een prima gelegenheid! Op een luie zondagmiddag kan het zomaar gebeuren dat je om 17.30 uur al een uur moet wachten als je met z'n 4-tjes komt... Gelukkig is er altijd iets te doen aan de bar, lekker wijntje en genoeg te koekeloeren. De pizza's zijn niet super goedkoop, maar wel lekker. De kindermaat en kan belegd worden met elk wat wils. Het is er altijd vol en erg druk zowel om af te halen als te gaan zitten, dat zegt toch genoeg? |
princesspatty 29 februari 2012 | |
Omdat je niet kunt reserveren moet je soms wel even wachten op een tafeltje. Maar dat is het zeker waard. De bodems zijn flinterdun, heerlijk krokant en worden pas nadat ze in de oven zijn geweest belegd met verse producten. Vooraf krijg je stokbrood met pittige kruidenboter en de pizza's staan binnen 15 minuten op tafel. De obers lijken soms wel wat gehaast maar zijn altijd vriendelijk. Als je eenmaal een pizza bij Angelo Betti hebt gegeten, wil je geen andere meer! |
alex124 18 januari 2012 | |
Soms hoor je teveel positieve verhalen, en dan valt het in werkelijkheid een beetje tegen. Pizza was lekker, echter niet bijzonder. Lasagna leek rechtstreeks uit magnetron te komen.. |
spikey2 17 december 2011 | |
Ik heb er al een aantal keer pizza's gehaald en het is er altijd druk, ik zeg altijd maar aan een volle zaak kan je zien dat het goed is. En dat is eht! het is altijd vers bediening is altijd vriendelijk (behalven dat je de deur dicht moet doen :P). ijs is ook aan te raden. En had ik het al over de uitstekende prijs gehad?, hier boven staat gemidelt 20 euro maar dat valt mee ik zie niet veel prijzen boven de 10 euro. |
Whizzman 12 december 2011 | |
Chaos. Prego! Tafeltje beneden met uitzicht op de keuken (en naast de toiletdeur) nog steeds helemaal kick. Pizza's meenemen kan, maar een italiaanse pizza eet je best direct heet uit de oven. Amerikaans bestelpizza's zijn bedacht om de reis in karton te doorstaan. Geweldige bediening (waar halen ze het enthousiasme vandaan?), heerlijk eten... en betaalbaar. |
sophied 17 november 2011 | |
Lange rijen staan er te wachten, maar voor wat? Het is echt niet meer zo goed als vroeger en voornamelijk de pizza met zeevruchten -uit de diepvries ofzo?- moeten ze echt iets aan doen. Wel leuke chaotische bediening en altijd druk. |
PeetenWillem 10 november 2011 | |
Komen hier al heel wat jaartjes en het blijft gewoon goed, de pizza's zijn zelfs beter geworden. Gezellig, druk, echt Italiaans en de pizza's zijn de beste die wij ooit hebben gegeten, ook het personeel geeft je het gevoel altijd welkom te zijn, hoe druk het ook is. |
Geef zelf je mening over Angelo Betti