7.9
7.3

KeukenItaliaans & Pizzeria
Openingstijden16.00-22.30
Bijzondere kenmerken topper

Als je eenmaal een pizza van Angelo Betti hebt geproefd, wil je eigenlijk geen andere meer. De traditionele, dunne bodems zijn goed belegd. Lekker authentiek dus, net als het temperament van de Italiaanse obers. Ze lijken wat gehaast, maar blijven vriendelijk en hebben alles onder controle. Best knap, want het is meestal een drukte van belang in deze zaak. Vaak moet je dan ook een tijd wachten op een tafeltje, maar het daaruit voorkomende leed wordt gelukkig verzacht door een lekker glaasje wijn aan de bar.

alex124 alex124 18 januari 2012

Soms hoor je teveel positieve verhalen, en dan valt het in werkelijkheid een beetje tegen. Pizza was lekker, echter niet bijzonder. Lasagna leek rechtstreeks uit magnetron te komen..

spikey2 spikey2 17 december 2011

Ik heb er al een aantal keer pizza's gehaald en het is er altijd druk, ik zeg altijd maar aan een volle zaak kan je zien dat het goed is. En dat is eht! het is altijd vers bediening is altijd vriendelijk (behalven dat je de deur dicht moet doen :P). ijs is ook aan te raden. En had ik het al over de uitstekende prijs gehad?, hier boven staat gemidelt 20 euro maar dat valt mee ik zie niet veel prijzen boven de 10 euro.

Whizzman Whizzman 12 december 2011

Chaos. Prego! Tafeltje beneden met uitzicht op de keuken (en naast de toiletdeur) nog steeds helemaal kick. Pizza's meenemen kan, maar een italiaanse pizza eet je best direct heet uit de oven. Amerikaans bestelpizza's zijn bedacht om de reis in karton te doorstaan. Geweldige bediening (waar halen ze het enthousiasme vandaan?), heerlijk eten... en betaalbaar.

sophied sophied 17 november 2011

Lange rijen staan er te wachten, maar voor wat? Het is echt niet meer zo goed als vroeger en voornamelijk de pizza met zeevruchten -uit de diepvries ofzo?- moeten ze echt iets aan doen. Wel leuke chaotische bediening en altijd druk.

PeetenWillem PeetenWillem 10 november 2011

Komen hier al heel wat jaartjes en het blijft gewoon goed, de pizza's zijn zelfs beter geworden. Gezellig, druk, echt Italiaans en de pizza's zijn de beste die wij ooit hebben gegeten, ook het personeel geeft je het gevoel altijd welkom te zijn, hoe druk het ook is.

Geef zelf je mening over Angelo Betti