Heerlijk gegeten, een mooie opgemaakt bord met veel eten, zeer vriendelijke bediening ,prijs is prima kortom zeker de moiete waard om nog een keer te doen.
Theatercafé ApplauzzZ . We hebben ons prima naar ons zin gehad, vriendelijke bediening, kleine kaart keuze maar het eten is heerlijk en mooi opgemaakt. De huiswijn is goed te drinken. Prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.
Een bijzonder goede ervaring opgedaan bij Theatercafé ApplauzzZ voorafgaande aan het geweldige concert van Reincarnatus op 29-10-2011.
Lekker eten, uitstekende service in een sfeervolle en ontspannen ambiance voor een prima prijs/kwaliteit verhouding. Echt een aanrader voorafgaande aan de voorstelling die je gaat bezoeken. Maar ook als je niet naar een voorstelling gaat is het hier prima vertoeven.
Jeemig.. wat is hier gebeurd? Na al een aantal keren uitstekend getafeld te hebben was ik hier afgelopen week. Andere bediening ok, maar waarschijnlijk ook een andere kok? Wat een afgang. Hier ga ik dus NOOIT meer naar toe! Dit is aan absolute afrader!!