Mitsukuni doet mee aan de IENS DinerDagen
3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni
Proever82536 13 mei 2012 | |
Vriendelijke ontvangst. Het Mitsukuni menu is een uitstekende keus, compleet en verassend. De Sawanotsuru Ginjo Sake is voortreffelijk en redelijk geprijsd € 20,00 voor 500 ml. Kortom en prima prijs/kwaliteit verhouding. |
jasjes 13 mei 2012 | |
Ik heb een maand geleden mijn vriend meegenomen naar Mitsukuni naar aanleiding van de goede aanbevelingen op iens. Ik vond dat deze echter niet terecht waren en vind een 8,7 ook veel en veel te hoog voor dit restaurantje. We hadden een uitgebreid menu besteld waarvan sommige gerechten redelijk waren, maar andere echt best wel matig. Er zijn echt veel betere Japanners in Amsterdam, dus ik zou hier niet heengaan! |
Majadeby 6 mei 2012 | |
Bediening was erg vriendelijk en snel, eten erg lekker, verse producten, ruime keus,, Leuke lokatie, zeker aan te bevelen. |
JanWillemB 26 maart 2012 | |
Zaterdag gegeten bij Mitsukuni met een vriendin. Bediening is buitengewoon attent, behulpzaam en kundig. Het eten is uitstekend, van het voorgerecht tot het nagerecht genoten. De hoge positie die Mitsukuni op IENS heeft is niet verrassend. Een aanrader! |
Vrees 20 maart 2012 | |
De Japanse keuken op hoog niveau, erg goed.
Cisca 10 maart 2012 | |
Het meest uitgebreide menu genomen. Alles perfect. Prachtige sashimi. Heerlijke gefrituurde garnalen. Zeldzame kwaliteit vlees. Bijzonder plezierige bediening. En nog redelijk te betalen.
mariekestopel 8 maart 2012 | |
Al heel vaak gegeten en nog steeds super leuk en lekker! Ouders vonden het ook te gek! Hele vriendelijke bediening, ontspannen Japans sfeertje (op de muziek na :)) en HEERLIJK eten! |
josinec 8 maart 2012 | |
Een week geleden voor het eerst bij dit restaurant gegeten en in 1 woord: UITMUNTEND!
jeannettebuijs 5 maart 2012 | |
Voor de tweede keer hebben we weer fantastisch gegeten bij Mitsukuni. Met vier volwassenen was de rekening voor een heerlijk culinaire avond € 168,00.
jara57 3 maart 2012 | |
We werden vriendelijk ontvangen in het kleine restaurant aan de Reguliersdwarsstraat. De bediening was vriendelijke en deskundig. We hebben lekker gegeten: maki sushi, nigiri sushi en ossehaas met wafu saus. De witte en rode wijn waren van behoorlijke kwaliteit. Bij het afrekenen moesten we wel even slikken: het is niet goedkoop. |
Geef zelf je mening over Mitsukuni