| Keuken | Vis, Sushi & Japans | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Na een vroege filmvoorstelling gingen we op zoek naar een restaurantje. Aangezien we er al meerdere keren hadden gegeten, gingen we kijken of Mitsukuni nog open was.
De serveerster was erg aardig en verzekerde ons dat het geen probleem was om nog te eten. Het restaurant ziet er typisch japans-shabby uit, je zou er voor het decor niet direct naar binnen stappen.
Wat mij bijstaat is dat we een amuse (als dat in Japan zo mag heten) van het huis kregen. Dit was een fijne zalm salade, en dit was een voorbode voor de lekkere sushi die zou volgen.
Zelden hebben we zulke lekkere en verse zalm sashimi gegeten. We gingen enkel sushi eten (we lieten de warme gerechten voor wat het was) en wij hebben geen spijt van onze beslissing.
Wij hebben in Amsterdam nog nooit zulke lekkere sushi gegeten!
Vandaag hier voor de 7de keer geweest in 2 jaar tijd. Eten zoals alle andere keren zeer lekker en vers!
Zelfs heerlijk rode bonen ijs.
Echter werden we na 2,5 uur nadat we nog een extra ijsje wilde nemen, zeer knullig verzocht of we daarna de rekening konden krijgen omdat andere gasten al een uur buiten aan het wachten waren ( zij hadden niet gereserveerd! Wij wel!)
We hebben aan een stuk door besteld en gegeten met z'n vieren. Dan mag je als restaurant zijnde nooit je klanten verzoeken om te vertrekken omdat je zelf een grote inschattingsfout hebt gemaakt met de wachtende klanten.
Ze bleven wel vriendelijk en achteraf kregen we het laatste toetje van de zaak, maar echt welkom voel ik me nu niet meer.
Typisch gevalletje van korte termijn denken (nog een tafel vullen) ipv lange termijn (klanten binden). Jammer!
Vandaag bij dit restaurant gegeten. Er zou een menu zijn voor 27 euro, op maandag, dinsdag en woensdag. Hiervoor adverteerde men op het raam. Toen wij nadat wij ons drankje hadden gekregen het menu wilde bestellen, bleek dat dit vandaag niet kon. Dit werd niet verder uitgelegd. Kan met voorstellen dat het met de kerstavond te doen had, maar dit werd verder neit uitgelegd. Toen ik voorstelde de advertentie bij het raam weg te halen werd hier geen gehoor aan gegeven. We hebben wat anders besteld, we hadden tenslotte al een drankje. De kwaliteit was goed, maar dit was niet waarvoor we gekomen waren, en de prijs was hoger. Ook werd er Mandarijn ( Chinees) gesproken, komt niet authentiek Japans over. Jammer, want het eten was redelijk.
Gegeten op: 24 december 2012.
Gisteren zoals altijd heerlijk gegeten! Sushi en sashimi zijn vers en zeer goed van smaak!
Bediening helaas al een aantal maal veel minder goed. Problemen bij het bestellen, verwarring over aantal stuks,
Gerechten laten lang op zich wachten, volgorde chaotisch; sushi voor de misosoep, daarna weer sushi in etappes. Aantal gerechten werd vergeten en na onze reminder werd geen excuus aangeboden, maar wederom het menu. Bediening was ook niet vriendelijk te noemen.
Absoluut geen reden om niet meer terug te gaan, maar service en bediening zijn voor verbetering vatbaar.
Heerlijk Japans eten voor een juiste prijs.
De sashimi en sushi smaken heerlijk vers. Bij het eten een lekkere fles Pouilly Fuisse wat de gerechten nog lekkerder maakt.
De service hebben wij als zeer goed ervaren.
Schrijf zelf een recensie over Mitsukuni
Schrijf hieronder je recensie over Mitsukuni. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Donderdag | 18:00 - 22:00 |
| Vrijdag en Zaterdag | 18:00 - 23:00 |