Heerlijk gegeten zowel de pizza als de pasta waren erg goed. Er wordt met liefde en goede ingrediƫnten gekookt en dat proef je. Restaurant ziet er keurig uit en de bediening is prettig en snel.
Al jaren komen wij in de ethablisementen van Peter. Een uitstekend Horecabeest met gevoel van kwaliteit en goed gastheerschap. Wi zullen nog vaak bi hem komen een topper
Gisterenavond hier heerlijk gegeten. Dit is nou echt een Italiaans restaurant waar je ook iets meer kan eten dan alleen die standaard pizza (die hier ook heel lekker is).
Het voorgerecht en hoofdgerecht was uitstekend. Bediening prima.
We zaten heerlijk te borrelen bij openhaart en konden hier blijven zitten (tafeltje werd bijgeschoven) om hoofdgerecht te eten.
Restaurant met leuke sfeer. Vooral de pizza's en de vleesgerechten vinden we erg lekker. (We laten ook regelmatig de pizza's bezorgen.) Een tijdje terug de pasta carbonara gehad en die vond ik echt minder.