KeukenFrans, Internationaal, Vis, Regionaal & Wereldkeuken
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Je moet goed zijn in keuzes maken, wil je het hoofd boven water kunnen houden. Elk gerecht op de kaart ziet er zo lekker uit dat je het liefst alles zou bestellen. Als je gaat voor de tompouce van eendenlever en appel ben in je in ieder geval verzekerd van succes. Fijn is ook dat dit qua eten een toprestaurant is, maar dat je niet per se opgedirkt aan tafel hoeft te zitten. En hoe kan het toch dat het altijd weer beter lijkt dan de vorige keer?

Guill Guill 29 januari 2012

Zo kom je er niet veel tegen, velen pretenderen het maar weinigen zijn het ook: een TOP RESTAURANT.
Waterproef is zo'n top restaurant waar alles klopt; de inrichting, de sfeer, de ontvangst, de aandacht van de eigenaar en het personeel en dan het eten......meer dan geweldig, de mengeling van smaken, altijd weer iets nieuws. Als je er eenmaal gegeten hebt, blijf je terugkomen, zo ook wij.....keer op keer, het gaat nooit vervelen.

Guill & Bernadette

Ddaantje Ddaantje 20 januari 2012

Vorig jaar voor het eerst hier geweest en met eerste kerstdag voor de vierde keer. Wat een geweldig restaurant met super eigenaars, professionele bediening en geweldig eten. Laatste drie keer verassingsmenu, elk gerecht klopt. Kan al niet wachten op de volgende keer dat we een reden kunnen bedenken om weer bij Waterproef te eten.

Bontje Bontje 29 november 2011

We zijn hier afgelopen zondag met z'n vieren naar toegegaan en we werden uitermate goed en vriendelijk geholpen. Een geweldige locatie en wat een prachtig restaurant. We lieten ons verrassen door de kok en dat is echt de moeite waard. Hier komen we zeker terug. Het enige minpuntje; voor rokers is er niet echt een goede plek om een sigaretje te roken. Buiten, in de regen, met vreselijk veel wind en geen asbak. Maar dat is dan ook het enige puntje van kritiek!

gessor gessor 29 november 2011

Ambiance : modern maar niet koud, personeel zeer vriendelijk EN profesionneel!
kwaliteit van het eten: goed uitgevoerd (o.a. de juiste behandeling van vis, niet te droog gebakken) en een geraffineerde mengeling van smaken.
Het personeel ktijgt een TIEN!
Kortom een aanbevelingwaardige zaak.

TMproject TMproject 28 november 2011

Prima gegeten weer hier. Dit was niet de eerste maar zeker niet de laatste keer. Wij zijn gegaan voor het 6 gangen chefs menu. Een absolute aanrader. Wij wilden bijna ons bord aflikken toen we de griet kregen! Zelfs met een zwangere vrouw wisten ze makkelijk 6 gerechten te maken die wel verantwoord waren.

Bediening was zeer vriendelijk en attent.

Prijs/kwaliteit is zeer goed
Kortom een absolute aanrader

Geef zelf je mening over Waterproef

LunchDiner
MaandagGeen lunchvan 18:00 tot 22:00