| Keuken | Internationaal, Italiaans, Mediterraan, Vegetarisch, Vis, Wijnbar & Biologisch | |
| Gemiddelde menuprijs | €37.00 | |
| Huiswijn per fles | €19.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.75 | |
| Openingstijden |
| |
Dit restaurant is een verrassing die je niet verwacht van de buitenkant. ‘Het interieur is een knipoog naar de naam van het restaurant’, ‘redelijk kitsch, maar wel knus en laagdrempelig’. De bediening is ‘enthousiast, deskundig en betrokken’ en zorgt ‘dat alles klopt’. Van ‘de karaf water met munt, de wijn, de amuse, tot het superieure kopje espresso na’. Het wijnarrangement maakt het geheel echt af. ‘Wat een topzaak!’
guidetti 3 februari 2012 | |
Heerlijk eten,leuke bediening,mensen met verstand van zaken(en koken)! |
schall 28 januari 2012 | |
Sinds tijden weer eens heerlijk en tegelijk ongecompliceerd gegeten met verrassende en goede wijn keuzes. Voor ons een blijvertje in de categorie Mevrouw Meijer en Jonge de Jong. |
r.busaan 19 januari 2012 | |
Bij antichic eten is een feestje |
astrellita 16 januari 2012 | |
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij Antichic. Alleen al het enthousiasme waarmee verteld wordt wat er op ons bord ligt en waar het vandaan komt, is de moeite waard. Maar het gaat om de smaak en die was meer dan prima, vooral de huispasta met truffel is een echte aanrader! Hier komen we zeker nog een keer terug! |
mirandavandeno 9 januari 2012 | |
Wat een fantastisch restaurant is dit! Intieme atmosfeer, heerlijk eten en bediening die hun vak goed verstaan en er ook nog overduidelijk lol in hebben. Het voorgerecht (sashimi van wilde zalm en verantwoord gevangen tonijn) was zo ontzettend lekker dat ik er nog een bord van heb besteld. Een absolute aanrader. |
Geef zelf je mening over Antichic
| Maandag | Gesloten | |
| Dinsdag | Gesloten | |
| Woensdag | van 16:00 Geen lunch | |
| Donderdag | van 16:00 Geen lunch | |
| Vrijdag | van 16:00 Geen lunch | |
| Zaterdag | van 15:00 Geen lunch | |
| Zondag | van 15:00 Geen lunch | |
Opmerkingen
Borrels,feesten partijen,private dinining elke dag mogelijk