ActiviteitenRestaurant, Catering, Wijnbar
KeukenBiologisch, Vegetarisch & Mediterraan
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

17 mei 2013

gisteren onverwacht hier met zijn vieren binnengelopen. En na een kort overleg besloten dan maar flink geld uit te geven. 5gangenmenuutje, wijntje en biertje er bij, ieder een glaasje Grandmarnier Centenaire erna. 350 Euri afgetikt maar geen seconde spijt. alle gangen prima gegeten: sushimi, zeehaan met doperwtenmousse, zijdelende, de pasta en de dessertproeverij, als we op details gaan letten hier en daar een dingetje maar overall voortreffelijk. Enthousiaste, persoonlijke en deskundige bediening. Minpuntje was dat de tafel te laag was in relatie tot de bank; verder vind ik het interieur wel wat overdreven en zeker zo'n schermpje met flakkerend haardvuur swpreekt niet aan.
Ga ik nog eens terug... wie weet, het is prima bevallen

Gegeten op: 16 mei 2013.
johan1
johan1
Meesterproever

16 mei 2013

Wat een fantastische avond hebben we hier met zijn 4-en gehad. Wat een passie voor eten heeft de eigenaar! Hij stond elke keer aan onze tafel om een speciale olie, of een ander soort zout te laten proeven. Wijn werd ook niet moeilijk over gedaan. Het eten was erg goed, met voor iedereen hetzelfde vegetarische hoofdgerecht. Er is maar 1 keuze in hoofdgerecht, dus voor iedereen met keuzestress een heerlijke gewaarwording, maar voor mensen die vlees of vis willen een minder geslaagde optie.

We hebben 4 gangen genomen, en de wijnen die we er bij krijgen, waren erg goed, hij was ook niet te beroerd om zijn importadres te noemen, dus daar hebben we nog wat flessen besteld.

De rekening was fors, maar dat was ook te verwachten, we zijn helemaal los gegaan. Een geweldige avond mede door sublieme service van de eigenaar!

Gegeten op: 22 november 2012.

13 mei 2013

Lekker 5-gangenmenu gegeten met een goed bijpassend wijnarrangement. We kregen vis, vlees en een lekkere pasta met verse truffel. Ze hebben vriendelijk personeel en leuke uitleg van de wijnen. We hebben een mooie avond gehad. Er is 1 maar, de prijs. Op iens zagen wij staan vanaf 37 euro. We liepen met een rekening van 190 euro naar buiten, dat was een verrassing. Uiteraard begrepen we dat we een 5-gangen meer dan 37 euro kost, maar de rekening was wat ons betreft te hoog. Ons werd het 5-gangenmenu met wijnarrangement vrij makkelijk aangeboden waar weinig ruimte was voor iets anders. Een aanrader? Ja. Gaan wij terug? Nee.

Gegeten op: 6 april 2013.
Proever84647
Proever8464...
Proever in spe

31 maart 2013

Toevallig eens binnen gelopen. Wat een feestje! Je wordt als in een huiskamer in de watten gelegd door enthousiaste medewerkers met heerlijke gerechten (ossenhaas, skrei, truffelpasta) en een perfect bijpassend wijnarrangement. We waren echt heel aangenaam verrast! Bedankt voor de topavond!

Gegeten op: 30 maart 2013.
sMuller
sMuller
Meesterproever

25 maart 2013

Lekker gegeten maar niet memorabel. Een goede verse pasta voor net iets teveel geld. De bediening mag wel iets meer aanwezig zijn, meermaals moeten drinken/volgende gang etc. duurde gewoon allemaal erg en onnodig lang.

Gegeten op: 7 maart 2013.
0 van de 1 proevers vinden dit nuttig.
RolandvanS
RolandvanS
Proever

Schrijf zelf een recensie over Antichic

Schrijf hieronder je recensie over Antichic. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zaterdag17:30 - 23:30