Pizza zelf matig: Pizza Margherita en pizza met zwarte olijven, ham en champignions. Beide vielen tegen. Het deeg was prima, echter de smaak nogal vlak. Erg weinig beleg. Jammer ook dat de hoeveelheid kruiden erg weinig was (op de Margherita zat een enkel klein blaadje basilicum).
Verder wel een leuk tentje, en aardige bediening. Duurde ook niet heel lang voordat we de pizza kregen, alhoewel het vrij druk was.
De pizza's smaken prima, maar het bemachtigen ervan is een beproeving. 18:00 gebeld, 3 pizza's besteld. Zouden om 18:20 klaar zijn. Om 18:45 gingen ze eindelijk de oven in. Geen excuus voor het lange wachten, alleen een chagerijnige blik. En dan 40 euro voor 3 kleine pizza's...
Lekkere Pizza's, dunne bodem, houtskool, wel een beetje geprijsd en verder een beperkte hoeveelheid andere Italiaans e gerechten. Je kunt er aan een klein tafeltje zitten, maar het is eigenlijk bedoeld om af te halen.