Na al eerder een aantal keer te hebben besteld bij deze zaak ook eens een keer gegeten in het restaurant. Het was echt prima. Met zorg gemaakt en grote Italiaanse porties. De sfeer in het restaurant was ook wel gezellig ondanks dat het interieur nou niet echt mooi te noemen is. De bediening was ook prima. Kortom een fijn laagdrempelig restaurant waar je lekker kan eten.
Het eten wordt hier met zorg klaargemaakt. Hier laatst tongfilets met paprika en tomaat en kruiden in folie uit de oven gegeten. Daarnaast pasta aglio/olio. Dit smaakte erg goed. Goede huiswijn. Prijs / kwaliteit prima en vriendelijke bediening. Het interieur blijft raar. Italiaan in een Chinese omgeving.
2x gegeten en zeker van plan nog terug te komen. Eigenaar hele aardige man en veel keuze op het menu. Voor mij als vegetarier erg veel keuze en alles is heel goed betaalbaar. Italiaan dus menu bestaat vooral uit pizza en pasta maar het is erggg lekker!