Gustav Mahlerplein 16
Telefoon : toon telefoonnummer(020) 661 50 62
Restaurant gegevens
Keuken : Bbq, Grill, Italiaans, Pizzeria, Vegetarisch, Vis, Wijnbar
Betalen :

Kenmerken : Airconditioning, Bar, Catering, B.N. spot, Kindermenu, Honden toegestaan, Gluten vrij, Groepen max. : 180, Kinderstoel, Tripp Trapp kinderstoel, Lunch, Terras, Parkeergarage, Begane grond, Invaliden wc, Zakelijk, Hip/trendy, Rustig praten, Romantisch, Solo, Ruim opgezet, Afhalen, Rolstoel toegankelijk, Wifi
Keuken open : . Ma keuken open van 12:00 tot tot 22:00,di keuken open van 12:00 tot tot 22:00,wo keuken open van 12:00 tot tot 22:00,do keuken open van 12:00 tot tot 22:00,vr keuken open van 12:00 tot tot 22:00.
Chef : Roland R. de Thouars
Maitre : Koen K. van Dijk
Minimum menuprijs : €27.50
Gemiddelde menuprijs : €35.50
Huiswijn per fles : €18.50
Huiswijn per glas : €3.70
Verberg andere restaurants
Wat is Google Street View? Google Street View is een dienst die je de mogelijkheid biedt 360°-panorama-foto's te bekijken van de omgeving van restaurants. De met blauw omlijnde straten in de bovenstaande kaart kun je aanklikken met je muis. Vervolgens verschijnt hieronder de Street View! In de browser navigeer je met de pijltjes-toetsen of door de pijlen aan te klikken die op de foto's te zien zijn.
Dezelfde keukens in de buurt
Dyne's (WTC Amsterdam), Frans, Italiaans, Mediterraan, Brasserie, Brasserie
Op 0.38 km. ‘Goed verzorgde maar niet overdreven’ happen voor driedelig grijs, dat hier van heel simpel tot heel uitgebreid kan lunchen en dineren in een...
Pasta di Mamma, 7.4, Italiaans
Op 0.86 km. ‘Je kunt hier aan een tafeltje eten’, maar door de onhandige locatie in een winkelcentrum loop je wel ‘het gevaar te worden geramd met een...
L'Arena Italiano, 7.0, Italiaans
Op 1.07 km. 'Reputatie komt te voet en gaat te paard en die is inmiddels in volle galop’, typeert een proever de algehele mening dat de kwaliteit van dit...
Calzone, 7.0, Italiaans
Op 1.25 km. Bij dit Italiaanse restaurant in Amsterdam-Zuid kun je samen met een ‘heerlijk ongedwongen mengelmoesje van oud-Zuid-bewoners en zakenlui’...
Cucina Casalinga, 8.0, Italiaans, Vegetarisch, Vis
Op 1.30 km. In dit ‘huiskamertje aan de Stadionweg’ tref je de ‘Italiaanse keuken zoals je wilt dat die is’ met ‘gerechten die bijna alle Italiaanse...
STRANDZUID, 6.5, Bbq, Grill, Mediterraan
Op 1.36 km. Deze ‘seizoenszaak achter de Rai’ met ‘het mooie uitzicht op een van de groenste parken van Amsterdam’ is gericht op ‘de behoefte van een...
Visaandeschelde, 8.5, Vis
Op 1.39 km. ‘De attente, relaxte, ervaren bediening’ serveert in deze ‘fantastische tent’ ‘heerlijk eten’: mooie kleine oestertjes ‘gevolgd door...
Colosseo, Italiaans, Pizzeria
Op 1.40 km.
Restaurants in de buurt
Koetjes en Kalfjes, 6.9, Bistro
Op 0.02 km. De restaurantketen Koetjes en Kalfjes heeft zich uitgebreid naar de Zuidas in Amsterdam. Het ‘publiek is dan ook voornamelijk Zuidas’ met een...
Grand Café Dicky's, 6.7, Internationaal
Op 0.04 km. ‘Modern ingericht eetcafé’, waar je terechtkunt voor ‘kroketten, hamburgers en meer van dat alles’. De bediening ‘wisselt nogal’ en is...
Heat Amsterdam, 8.0, Internationaal
Op 0.13 km. ‘Met een overschot aan kantoren bij de Zuidas en een tekort aan leuke lunchtentjes, springt Heat handig in op een behoefte.’ Het is ‘even...
Olivers, 7.6, Wereldkeuken
Op 0.14 km. Bij Olivers kun je terecht ‘voor lunch, dinner & drinks’. Voor de lunch kun je uit meer dan veertig ingrediënten een salade samenstellen. Ook...
Food & Drinks LotZ, 7.3, Internationaal
Op 0.32 km. Lotz ziet er ‘een beetje uit als een tuinkas’, wat overdag ‘niet echt het toppunt van schoonheid’ is, maar ’s avonds als het donker wordt...
Eetwinkel Zwaan, 8.2, Internationaal
Op 0.36 km. Een voormalige kok van Vis aan de Schelde bereidt op het plein bij het WTC ‘no-nonsense maaltijden’ van een wekelijks wisselende menukaart....
Wagamama, 7.4, Japans, Aziatisch
Op 0.36 km. ‘Niet bepaald een romantische plek om uit eten te gaan’, deze ‘gezonde Japanse fastfoodzaak’. Je schuift ‘in de wat kil ingerichte...
Sushi Time WTC, 8.1, Japans
Op 0.38 km. ‘Waanzinnig goede’ sushitent met lopende band. ‘Een aanrader voor iedereen die houdt van echte, verse sushi in allerlei variaties’; ze...
nooon, 7.4, Frans, Brasserie
Op 0.38 km. ‘Prachtige zaak’ met een ‘hip roze en wit interieur’, waar je vooral terechtkunt voor ‘heel veel soorten wijnen’ en ‘iets te eten...
Cijfers op basis van 25 Proefformulieren
Meningen van proevers samengevat
‘Zeer mooi ontworpen’ zaak op het Gustav Mahlerplein aan de Zuidas, met veel koper, wit leer en marmer. Midden tussen de kantoorgebouwen gelegen, zit deze zaak rond lunchtijd ‘altijd vol met kantoormensen’, en elke avond met publiek uit de omgeving. De keuken is Italiaans en is opgezet langs een lange wand, met in het midden ‘een prachtige houtoven’, ‘waaruit heerlijke pizza’s komen’. De rest van de kaart is ‘simpel, maar erg aan de prijs’, en dan krijg je ook wel ‘kleine porties voor je geld’. ‘De hoofdprijs’ wordt echter gevraagd voor de wijn, alhoewel het leuk is dat je ‘zelfs de grootste namen per glas’ kunt bestellen. De bediening is gastvrij en beleefd.
Verdeling van de 33 meningen
Wat wil je doen?
Geef je Mening in een kort commentaar -
(uitleg)
Vul een proefformulier (met cijfers) in -
(uitleg)
Tip een vriend(in) met een mailtje
Voeg toe aan je Favorieten
Tip op:
didevis - Ondanks dat het restaurant een hele goede sfeer heeft; modern, hip, rustig, onderhouden, was het een erg slechte ervaring, verre van verwacht. Wij waren de enige gasten in het restaurant s'avonds en nog kon je de service geen service noemen;
er werd niet ge-anticipeert op onze behoeftes, waardoor we de hele tijd om dingen moesten vragen en dan ook nog een scheef gezicht terug krijgen. Het eten waren we ook niet over te spreken. Ik had zelf de tonijn steak die erg flauw was, en zeker niet de 20 EUR waard. Het was misschien een moment dat alles verkeerd ging, maar wij komen hier nooit meer terug en kunenn niemand aanraden om hier een fijn avondje culinair te genieten.
Niet OK?
BarSpy69 - Vrijdagavond waaien we binnen in Gustavino. Groots interieur. We worden attent uit onze jassen geholpen. Goed brood, lekkere olie en snel gebrachte prosecco deden verwachten dat het wel goed zou komen. Welnu, dat kwam het ook!
Heerlijke schotel antipasti met een
dwarsdoornede van de kaart als voorgerecht (bediening meldde keurig dat 1 schotel voldoende was om samen te snoepen en nog wat ruimte vrij te houden voor het hoofdgerecht)
Dat werd een meer dan uitstekende steak Fiorentina (aan tafel gesneden!)en voor vriendin pizza van het huis; de "Giapponese" met rauwe tonijn, wasabi en chuka wakame. Verrassend lekker, heel knapperig en vooral niet te dikke bodem. Ben verleid een glas Ripasso Valpolicella te nemen(best wel uniek dat dat per glas mogelijk is) Dat werden er dus twee! Vriendin ging aan de Nero d'Avola. Ook super. Afgerond met kaas en black Elysium.
Een aanrader en een aanwinst. Adequate bediening, goede keuken, kortom gauw nog een keer naar toe.
Niet OK?
RoyMart - Na enige tijd te hebben gewacht kregen wij ons voorgerecht. Bij 1 van mijn collegae zat de schroefdop van de peper molen in zijn eten (dit was in de keuken gebeurd. Na 1.5 uur te hebben gewacht kwam het hoofdgerecht,
van 1 voorgerecht was de kip nog rauw, de rib eye te rood. 1 van mijn collegae kreeg zijn hoofdgerecht toen er al andere mensen aan de tafek klaar waren met eten. Al met al een zeer slechte avond. We hebben uiteindelijk wel de voorgerechten vsn het huis gekregen.
Niet OK?
Roel - Hebben hier met z'n zessen van de week gegeten en het was ronduit slecht. We vonden een schroefdop van een pepermolen terug in de salade, de kip was nog rauw en de medium ribeye was nog vuur rrod aan de
binnenkant. Daarnaast zat er 1,5 uur tussen het voor en het hoofdgerecht, bovendien gooit de bediening, zonder ook maar een woord te zeggen je laptop tas onder de tafel tegen je benen aan. Als compensatie kregen we wel de voorgerechten van het huis, maar wij komen hier echt nooit meer terug.
Niet OK?
Proever80245 - Wij hebben hier van de week de lekkerste pizza van Amsterdam gegeten denk ik. oke ze zijn best prijzig maar dat heb ik er wel voor over.
Wij komen zeker terug!
Blader door alle meningen
oudefrik - Ja, het is veel te duur, maar het eten is er wel prima. De bediening is ook meer dan okay, wat elders wel eens anders is helaas. Voorlopig wel de aanrader op dit plein en in de buurt sinds Pays-Bas
weg is.
Niet OK?
Muis - Hippe binnenkant, uitstekend bereikbaar (want naast het station), dus erg handig als je bijvoorbeeld voor je werk op de zuid-as zit. Het eten is prima, maar pakt behoorlijk prijzig uit, iets te prijzig naar mijn smaak, zeker in verhouding tot
het aanbod op de kaart. Als echter de prijs je niet boeit, ga je dan vooral ook te buiten aan de wijn!
Niet OK?
swaan - Bij het zien van het menu dachten we: een pizza margherita voor 14,5 euro?? En dan noemen ze deze ook nog Margherita D.O.C., waarmee ze aan willen geven dat het de originele margherita is met o.a. buffelmozzarella. In Napels zouden
ze niet meer dan 3,50 euro durven vragen. Maarja, je zit hier ook op de zuidas. Vreemd was de knoflookolie op de pizza, die erg overheersend was. Dus al met al: een redelijke pizza voor een veel te hoge prijs.
Niet OK?
Proever83191 - Gisteren hebben mijn vrouw en kinderen mijn verjaardag bij deze trendy plek gevierd. Bediening was heel aardig en niet opdringerig. Lege boorden bleven niet lang aan tafel en water werd keurig bijgevuld. Om te toosten een Prosecco besteld, deze was
heerlijk. Als voorgerecht Vitello tonnato, Zalm en Pizza Prosciutto e Funghi voor de kids. Alles was lekker, hoewel de Zalm aan het einde een beetje teveel zout had. Bij deze een Lagrein, Tiefenbrunner besteld. Heerlijk vol. Als hoofdgerect een Tagliatta di manzo, Spaghetti Matriacciana en Lamskotteletjes besteld, alles was nogmaals heerlijk. Keuken is open en zichtbaar vanaf elke tafel. Een goede selectie aan wijnen en de mogelijkheid om duurdere wijn per glas te proeven. Een heel leuke ervaring en gegarandeerd een aanrader.
Niet OK?
Smulbeer - Gisteren hier gegeten met een vriendin. Mooi ingerichte, trendy zaak met vriendelijke bediening. Vooraf: vitello tonnato en antipasti, hoofd: groenten met mozzarella en spaghetti matriarca. Lekker glaasje pinot grigio erbij, cappuccino na. Eten was smaakvol maar met bijna 100 euro
flink aan de prijs.
Blader door alle meningen
Proever21575 - Deze week met een vegetarische vriendin gegeten in deze trendy zuid as tent. Het voorgerecht met vlees en vis werd op verzoek aangepast en half vegetarisch gemaakt. Smaakte ok. De pizza's die volgden smaakten erg goed! De espresso was vreselijk,
waarom geen kwalitatief goede espresso maar dat bocht van Douwe Egberts? Gadver! Erg vriendelijke bediening overigens. Wijn is er wel prijzig (40 euro voor flesje Gruner Veltliner).
Niet OK?
Proever77798 - Met een aantal oud-collega's gaan eten, ik had op voorhand geen verwachtingen. Het eten was kwalitatief goed, alleen duur. Een voorgerecht voor 15 euro en een hoofdgerecht (2 stukjes zeeduivel en 1 garnaal) voor 24,50. Erg prijzig zeker als je
na afloop jezelf afvraagd of je nu wel of niet gegeten hebt.
Niet OK?
Dax - Vrijdagmiddag 20 juni onverwacht naar Gustavino, bloedheet binnen en loeidruk. Kregen toch nog een tafeltje, heel aardig. Voor mijn vrouw een pizza Napolitana en voor mij een antipasta met diverse Italiaanse lekkernijen.
Schaaltje olie en wat brood kregen we vooraf. Beetje
onhandig aangezien je je brood niet op een schoteltje kunt leggen om er zout en peper op te doen. De olie drupt daardoor op tafel. Jammer, maar ok volgende keer beter denk ik dan maar. We hebben bijna 3 kwartier moeten wachten voor dat we ons eten kregen. Ook kwam niemand bij ons informeren. Nadadat we een ober hadden aangesproken kregen we te horen dat het lunchtijd was. Met daarop ons antwoord dat de zaak nu inmiddels maar voor de helft vol zat ern niet iedereen zo lang heeft moeten wachten. Geen reactie, het schaap liep weg en de parkeermeter liep door. Eindelijk ons eten, tja een pizza is en blijft een pizza. Absoluut niets bijzonders. Het bord met verrassingen was goed maar niet dat je uit je dak gaat. Een baby-langoustine, en verder wat vitello tonnato, carpaccio, scheermes, slak en stukjes inktvis. Prima. Maar, als je even naar het toilet wilt dat is me toch een crime. Een donkere gang waar veel deuren op uitkomen en geen toilet te vinden, zodat ik maar op het invalidentoilet ben gegaan. Het licht is voor verbetering vatbaar. Mijn waardering heeft dan ook meer te maken met de )non'service bij het lange wachten, de bloedhitte -en echt mooi weer was het niet- en de vreselijk slecht verlichte gang naar het toilet. Om tot slot te stellen. Nee, bedankt ik/wij komen niet meer, we hebben het wel gezien hier.
Niet OK?
Proever77022 - Prima italiaans restaurant met een mooie inrichting en gastvrije bediening. Het eten is prima. Zeer goed bereikbaar met auto en OV dus vooral een aanrader voor (informeel) zakelijke gelegenheden.
Niet OK?
Roos2001 - De locatie is al prachtig. Tussen de hoge gebouwen, met een mooi plein voor de deur waan je je in het buitenland. Ook bij binnenkomst blijf je in deze waan, prachtig ingericht, wat een mooie ruimte. En gelukkig bleef het
restaurant op culinair vlak ook niet achter. Echt een aanrader.
Blader door alle meningen
Proever70134 - Een heerlijke carpaccio, niet zo afgezaagd als elders, en een voortreffelijke vitello tonato caldo - wat een vlees ! Fijne en alerte bediening in prima ambiance; een aanwinst dus. Volhouden maar !
Niet OK?
Proever61430 - Heerlijk gegeten, leuke en deskundige bediening, smaakvolle inrichting en lekkere wijnen.
Al met al een restaurant die je minstens een keer moet proberen!
Jacky
Niet OK?
Proever45658 - Heerlijk voorgerecht (combi van diverse kleine hapjes en zeker ook voldoende om gezellig te delen). Daarna een lekkere pizza die home made en vers was.
Niet OK?
Proever72687 - 8 maart jl. geweest. Onder de indruk van ambiance en de sfeer. Een aanwinst voor Amsterdam. We konden met trots onze vrienden uit New York laten zien, dat wij in ons Amsterdam ook een zaak hebben met een mondaine uitstraling.
Hebben gebruik gemaakt van het restaurantweek menu.Geweldig gegeten, mooie pure producten. Zalm als voorgerecht, mooi licht gemarineerd, simpel maar perfect. Nooit zulke lekkere salsice gegeten in combinatie met een verrukkelijke risotto. Semifredo na. Allemaal perfect in balans. Prachtige wijnen. Hoewel het wijn arrangement aanlokkelijk was, hebben die wij gelaten en de keuze overgelaten aan de sommellier. Vermentino, Brunello en een Amerikaanse dessertwijn.Heb begrepen, dat ze alleen door de week open zijn, het was een zaterdag en het zat bomvol?
Niet OK?
Proever72325 - Gister gegeten bij Gustavino, om maar meteen met de deur in huis te vallen: het was erg slecht! Het 3 gangendiner stelde weinig voor, het eten was op het bord gekwakt en zag er bijzonder smakeloos uit!
Voorgerecht was nog
aardig gerookte zalm, maar geen culinair hoogstandje. Hoofdgerecht bestond uit risotto met een worst. Had een verfijnd gerecht met smaak verwacht, echter was hier totaal geen sprake van. Gewoon een ordinaire kwak op je bord.
Het nagerecht bestond uit een karig plakje "ijs", dat zeer alleen op het bord lag. Tip leuk het op, want dit was echt te triest voor woorden.
Kortom geen goede reclame tijdens de restuarant week!
Blader door alle meningen
Proever54618 - Door de open keuken kan je precies zien wat en hoe het eten wordt bereidt. De kok en ploeg zijn enorm secuur bezig.
We hebben een salade als voor gerecht, we hebben hem iets groter besteld zodat we met z'n
3en kunnen delen. Als hoofdgerecht nemen we een pizza, ik heb zelf een pizza samengesteld, aangezien de vegetarische keuze niet heel breed is. Het duurt ietwat lang maar dat deerd niet, we waren immers een avondje uit. De pizza en de spagetti was heerlijk. Hier zowel als bij de salade proef je de liefde voor de ingredienten en smaak combinaties. De wijn is eveneens heerlijk. Mijn overige tafel gasten hadden tiramisu besteld. Nu ben ik normaal niet zo'n liefhebber, maar deze is werkelijk voortreffelijk. De totale rekening voor 3 personen bedroeg 97 euro. Een heel erg goede prijs/kwaliteit verhouding. Het minpuntje was alleen dat ze vergeten waren de aardappels te brengen, maar het deerde niet aangezien we eigenlijk al vol waren.
Niet OK?
Proever23990 - prima restaurant aan randje amsterdam. smakelijke wijnen, vers en met liefde bereid eten en een service met een oprechte glimlach. aanrader en de lange tocht uit den haag dus meer dan waard...
Niet OK?
Proever60776 - Wat een feest! Heerlijk eten en drinken in een super stijl- en smaakvolle ambiance. Opvallend is het vriendelijke en zeer enthousiaste personeel met liefde voor het vak. Zeer trendy en nog veel mooie plannen qua assortiment en inrichting. De gerant
en de barista weten hoe ze het de gasten naar de zin moeten maken. Wij komen zeker terug!!
Niet OK?
Proever60380 - Gisteravond heb ik voor de tweede keer gegeten bij Gustavino. Wederom voortreffelijk gegeten en gedronken. Je waant je echt in London of New York in deze mooie tent en doordat de bedieing ook on-nederlands vriendelijk is, is het plaatje
helmaal af. Ik vind het jammer om te lezen dat een enkeling geen fijne ervaring heeft gehad bij Gustavino. Misschien zijn het beginnersfoutjes, dat hoop ik dan maar. Voor mij is Gustavino in ieder geval een nieuwe hotspot.
Niet OK?
Proever68724 - Na een lovend stuk in de krant (vers italiaans met uitzonderlijke wijnen) zagen wij uit naar dineren bij Gustavino. Locatie is top en bijna on-nederlands. Restaurant zag er in eerste instantie gezellig uit. Helaas werden we met het gezicht naar
buiten aan een heel klein tafeltje gezet met veel te lage stoeltjes, je kunt er alleen in hangen. Het papier (=menukaart) oogde erg goedkoop en we troffen geen enkel gerecht aan waardoor we op de site zo geraakt waren. Keuze was beperkt, dit hoeft geen probleem te zijn maar de dagspecialiteiten waren ook nog eens op (om 19h00 al). Daarbij waren de in het vooruitzicht gestelde losse glazen wijn van goede kwaliteit ook onvindbaar. Bedienend personeel deed het duidelijk voor het geld, had totaal geen bezieling en wist niets van de gerechten of de wijn. Latere navraag bij de barman leerde ons dat er inderdaad was gesnoeid in de menukaart vanwege kosten (teveel weggooien) en dat de losse wijnglazen getapt moesten worden uit de automaat waarvan alleen de manager de sleutel had. Op de vraag waarom het personeel niet op deze mogelijkheid wees kregen we te horen dat a) de manager er toch niet was en b) ze van plan waren pas volgend jaar actief met de automaten in de weer te gaan.
Ons lijkt duidelijk: met deze houding háál je volgend jaar niet eens!
Blader door alle meningen
Proever68622 - Na twee keer voortreffelijk en sfeervol gegeten te hebben in dit restaurant heb ik vrijdag 7 december een culinaire schok gekregen. Ik trof hier een sfeerloos vrijwel leeg restaurant aan, de bediening beriep zich op hen zwijgplicht en tot
overmaat van ramp geen pizza's en ravioli (drukke lunch gehad werd er gezegd) de sfeervolle open houtskool oven hadden ze ook maar uitgedaan.Ribye besteld die op tafel gekwakt werd en nog koud was ook van binnen.De manager of eigenaar was wel heel vriendeliik tegen ons. Ik vind dit jammer voor dit mooiste restaurant van de zuidas. Pay Bas staat ook al op springen en van Dicky's hebben ze een kroeg gemaakt.Gustavino laat dit met jullie niet gebeuren heb hier twee keer voortreffelijk gegeten dus juliie weten precies hoe het wel moet.
Niet OK?
Proever67683 - Heel goed! Heerlijk geborreld aan de bar en daarna gegeten. Zalige antipasti en steenovenpizza was echt goed. Overige gerechten ook zeer goed. Vriendelijke, kundige bediening en overall een prettige sfeer. Mooi, gewaagd interieur! Aanrader voor lunch of diner of borrel
na werk.
Niet OK?
Proever7780 - Prima plek om te eten. Sfeer is erg ok, eten is prima. De kaart is nog niet definitief, althans zo lijkt het.
Bediening is prima en eten ook. Locatie is ook fantastisch
Niet OK?
Proever67556 - lekker eten , maar een beetje weinig..
restaurant ziet er erg mooi uit, bediening is oke!!! goed gekleed,,netjes;
De keuken hangt letterlijk aan de pas...niet netjes
wijn wat oke ,weinig uitleg. maar lekker wijn..
koffie was goed,, mooie capuccino,,met een bladje
of zo iets ,
totaal : goed
Niet OK?
Proever42800 - Wat een mooi restaurant. We waren hier met een wijnproeverij en hebben naast de wijn ook van heerlijk anti-pasto en pizza`s mogen genieten. Leuke, aardige en goede bediening. Ik kom zeker terug !
Blader door alle meningen
Proever52288 - I took some work colleagues from overseas to this restaurant and I couldn’t have asked for a better demonstration of all that’s wrong with Amsterdam restaurants: the waitress complained that the daily specials kept changing, daily; when the main courses
arrived before the appetisers, we were told this was our fault for ordering incorrectly; the wine took 20 minutes to arrive; the food was in some cases inedible - the pizzas were particularly awful. The owners have clearly spent a lot of money getting the look of this restaurant right, it’s a pity they are throwing their investment away by hiring clueless staff and hopeless chefs.
Niet OK?
Proever60380 - Wat een prachtig restaurant is dit! Er is veel zorg aan het interieur besteed, dat zie je zo. We bestelden een pizza met pompoen (heel orgineel) en de saltimbocca. Ik heb het alleen zo in Italie zelf gegeten. Echt formidabel.
Ik vond het ook niet zo duur dus ik ga hier zeker vaker eten! Echt een aanrader
Niet OK?
- Prachtig nieuw restaurant op het Gustav Mahlerplein. Heerlijk eten en aardige bediening.