Heerlijke wijn en lekker bites tijdens het borrelen, maar na die ene wijn kregen we niets meer. Het restaurant stroomde vol en wij werden totaal genegeerd. Toen we aan de bar vroegen of we er ook een hapje konden eten, werd aangegeven dat dit kon. We kregen de menukaart mee, maar een bestelling is nooit opgenomen. Eenmaal het wachten beu, zijn we maar weggegaan. Maar niet zonder nog aan de bar te moeten wachten om te mogen betalen. Geen servicegerichte houding van de bediening, maar eerder arrogant.
Vrijdagavond met 2 personen gedineerd in dit leuk ingerichte restaurant. De gekozen bruschetta's als voorgerecht en de gekozen pasta's als hoofdgerecht waren zonder meer voortreffelijk en op niveau. Bruschetta's worden vaak doordrenkt met olijfolie geserveerd maar hier kan de klant zelf de olie naar smaak toevoegen. Ook de desserts, panna cotta en tiramisu, waren voortreffelijk. Tiramisu wordt in Nederland vaak te zoet gemaakt maar hier klopte alles.
Ook op de koffie viel niets aan te merken.
De bediening was zeer vriendelijk maar wel erg jong en had zich nog niet zo in de gerechten op de kaart verdiept, zodat bij vragen diverse malen de kok geconsulteerd moest worden. Het lijkt me redelijk dat je ook als student met bijbaan je vooraf even grondig verdiept in de gerechten zodat klantvragen soepel beantwoord kunnen worden.
Op het herentoilet ontbrak de zeep volledig en bleek de ruimte beperkt.
Afgezien van deze makkelijk te verbeteren schoonheidsfoutjes was de prijs, hoewel hoog , wat ons betreft wel in verhouding tot de kwaliteit van de gerechten.
Heerlijke geluncht op de Zuidas op het terras van Gustavino. Mooie gerechten, prima bediening, behoorlijk aan de prijs maar wel iedere cent waard! Ik kom hier zeker terug voor de lunch!
Heb hier nu twee keer gegeten in een jaar tijd. Helaas is de beoordeling slecht. Had een huisgemaakte pasta. Het was een smaakloze spaghetti met een soort sambalsaus er door. Heter dan bij een doorsnee Chinees of Indo. Hoe bedenk je het! Een pizza geprobeerd. Een van de slechtste bodems ooit. En veel te veel olijfolie er over gegoten, een soort olie zwembad. Bediening aardig maar amateuristisch. Een vette vork op je kleding laten vallen en een beetje dom staan lachen zonder excuus. Koffie oud en koud. En de rekening? Die suggereerde dat we in een toptent hadden gegeten. Voor mij geen 'Gustavino' meer!
Mooi sfeervol en stijlvol restaurant ! Laatst gegeten met een groep van 8 personen. Zeer vriendelijke en adequate bediening. Dagkaart was goed met uitstekende truffelrisoto.