Op Koninginnedag hier de lunch gebruikt. Zo heerlijk als de taart en de koffie hier altijd is, zo tegen viel de bestelde ceaser salad. Zonder overdrijven: 4 bladen sla, 1 reepje spek, 6 croutons, 3 ansjovisjes, wat saus en een sneetje brood voor € 10. Het terras maakte veel goed en de totaalbeleving in het zonnetje aan het Spaarne relativeerde de 2x €10 nog wel wat. Jammer was dat we zelf het WiFi-wachtwoord bij de bar moesten gaan vragen (we zaten aan de overkant bij het water), want de serveerster toonde zich hiertoe niet bereid.
Vanmiddag hier geluncht aan de hand van de beoordelingen. De lunchkaart is redelijk beperkt. Het meisje wat bediende was blijkbaar nog niet helemaal opgestart. Een menukaart voor 4 personen is een beetje weinig. 2 personen bestelde de salade van wilde tomaat met meloen en sinasappel. Een van de dames is allergisch voor noten. Toen het gerecht gereserveerd werd, werd er gezegd ' u mag geen noten dus u krijgt geen brood. De smaakbeleving was op zich geweldig, alleen veel te weinig voor een maaltijdsalade. Het broodje wilde zalm van de andere tafelgenoten was gewoon prima. Toen we bij het afrekenen een opmerking maakte werd er gezegd dat we dis nog wel zin zouden hebben in een kroket. Dat was gezien de hoeveelheid inderdaad zo. Al met al niet een ervaring om te zeggen dat we weer terug gaan.
Hoewel de sfeer prima was, viel de hoeveelheid en smaak van het eten een beetje tegen. Personeel is welwillend en de locatie is top. Hoewel ik graag terugkom voor een aperitiefje, zal ik hier niet snel terugkomen voor een diner.
Onze lange wachtttijd werd welliswaar beloond met een gratis rondje drankjes, maar mijn conclusie is dat de hoeveelheid eten die we kregen kleine porties waren en dat het tevens aan de prijs was. Tuurlijk, dan zit je wel aan het Spaarne maar als je met 4 personen voor EUR 140 eet dan wil je ook wel met een gevuld buikje weg.
Hier vanavond voor het eerst gegeten en zeker niet voor het laatst! Leuke kaart verrassende leuke en eerlijke gerechten. Huiselijke sfeer was ook aangenaam.