We hebben er heerlijk gegeten voor weinig geld. We waren met een groep van twaalf man en hebben ons laten adviseren door het bedienend personeel. Dar pakte prima uit, allerlei heerlijke gerechten en toen de rekenig kwam waren we blij verrast.
Authentiek Chinees eten in Chinatown. Al verschillende malen wezen eten, en vooral Sichuan gerechten zijn erg goed, hetgeen dit restaurant onderscheidend maakt van de andere chinese restaurant in Chinatown Den Haag.
Authentiek Chinees restaurant. Het is er groot maar op zich wel sfeervol en het is er niet rumoerig oid. Dim sum gerechten gegeten met 3 personen. Deze waren heerlijk, vooral de sesambroodjes zijn een aanrader. Bediening mag nog wel iets oplettender zijn.
Heerlijk gegeten! Als je op zoek bent naar een trendy restaurant kun je hier beter niet naartoe gaan, het is authentiek Chinees en geen poespas. Het gaat om het eten en verder niet. Het restaurant zat vol met Chinezen, dat zegt wel genoeg!
Een keer of 5 in dit restaurant geweest. Vooral de Szechuan dishes zijn pittig en erg lekker. Kan wel erg druk zijn in dit restaurant en dan is de bediening snel maar niet erg zorgvuldig.