1 2 ouder »

anita1234 anita1234 4 april 2012

Afgelopen zaterdag hier met vriendinnen gegeten. Het was een feest mede dankzij het heerlijke eten en de goede en vriendelijke bediening. Op elke vraag kregen we een bevredigend antwoord en als we iets wilden wijzigen was dat steeds zonder probleem mogelijk. Prachtige omgeving, geweldige inrichting en verrassend toilet. Hier wil ik zeker nog een keer naar toe terug.

janetta janetta 25 oktober 2010

In september hier gegeten met gezelschap waarvan 2 personen geen ei,pinda,tarwe en soja mochten. Daar stond het restaurant zeer kundig tegenover en had voor beiden een goede, smaakvolle leuke keus aan gerechten.
We hebben hier allemaal heerlijk gegeten en vonden de zaak er heel gezellig uit zien. Zeker voor herhaling vatbaar!

Proever81450 Proever81450 25 september 2008

kom hier regelmatig voor een "lichte" lunch en ben nog nooit sip naar buiten gelopen.
gezellige zaak met zeer vriendelijk personeel.
eten is prima en sommige gerechten ontstijgen het eetcafé niveau. De weekschotel kan ook een prettige verrassing zijn voor weinig geld.
Leuke tent.

iemand niemand iemand niemand 23 juni 2008

De tent ziet er uit alsof je een woonkamer binnenkomt van 100 jaar oud.En dan te bedenken dat het vorig jaar nog een kledingwinkel was..Het is niet echt mijn style,maar toch heeft het wel wat.Het eten is van goede kwaliteit !! Ik had heerlijke carpaccio en spareribs en ook het toetje was lekker.Ik heb hier toch wel de lekkerste spareribs ooit gegeten.Ik denk dat het voor 80% vol zat binnen,maar het eten kwam vrij snel.Het personeel is erg vriendelijk,soms zelfs TE,dat ik denk van :doe niet zo overdreven-aardig.Alles wordt leuk gereseveerd,bijv de rekening in een pannetje enz. Er had alleen iets meer patat/aardappeltjes bij gemogen,maar voor de rest ben ik echt prima te spreken over het Dijckhuys!!

Proever76789 Proever76789 15 juni 2008

Afgelopen week gegeten. Gezellige omgeving in een echt Hollandse sfeer en leuk dat er wat streekproducten verwerkt waren in de menukaart. Het mandje met stokbrood was vergezeld van een bijzonder lekker smeerseltje. Helaas met een geheime receptuur. Wat op het bord kwam, was goed verzorgd en vers én de hoeveelheden waren prima. Vooral de Belgische frieten waren erg lekker. Bediening was allervriendelijkst en niet opdringerig. Ga zo door met misschien nog wat meer streekproducten?

MariaM MariaM 11 maart 2008

Na het afgelopen jaar vijf keer Het Dijckhuys te hebben bezocht, heb ik naar mijn idee genoeg meegemaakt om een mening te geven over mijn ervaringen (lunches en diners). Zo uitstekend is het niet echt; salade geitenkaas als lunch was beneden niveau; verlepte sla en een smakeloos stukje kaas op het bord gekwakt, tevens nauwelijks sla te bekennen! Veel te duur voor wat het was…Andere lunch met belegd broodje rundercarpaccio was overigens prima. Bij het diner ging er ook nog wel eens wat mis; een red snapper die niet goed op smaak was gebracht, erg saaie beleving. Een keer vroegen we wat tijd tussen ons ‘mandje brood’ en hoofdgerecht (min. 20min). Prima zei de (overigens zeer vriendelijke) serveerster. Nog geen 5min later stonden onze kipfilet en pangafilet voor ons. Deze smaakte trouwens prima, maar een domper van de serveerster, vooral omdat we er zo expliciet om vroegen. Andere keer grote tafel gereserveerd. Bij aankomst was er geen grote tafel gereserveerd, maar wat tafeltjes in buurt van elkaar “omdat het niet paste”. Ok, dat kan, maar dan gaarne melden bij reservering! De prijzen zijn redelijk, prijs/kwalitatief gezien. De bijgerechten zijn vooral goed geproportioneerd en vrijwel alles is warm. Toch nodigt het niet zo snel weer uit. De kleine puntjes moeten zich nog verbeteren en dan kan het Dijckhuys er zeker komen, maar niet te snel te vre!

Proever65434 Proever65434 27 januari 2008

Voor een redelijke prijs heel goed eten in een leuke ambiance.
Zeer vriendelijk , verzorgd en vakbekwaam personeel.
Je moet wel ruim van te voren reserveren anders is er echt geen plaats.

Proever2732 Proever2732 4 januari 2008

Na een uitstekende ervaring bij "Het Koetshuis", zijn we vanavond met de kids bij het kleinere broertje geweest. Een aanrader om met het gezin heen te gaan: een uitgebreide menukaart met allemaal klassiekers, maar dan van een uitstekende kwaliteit. Geen culinaire verrassingen, maar dat hoort ook niet bij een eetcafé. Je zit in een woonkamer te genieten van gerookte kalkoen, tournedos en irish coffee. Een aanwinst voor de Krimpenerwaard!!!

Bert van Holten Bert van Holten 6 november 2007

Gisteravond in het Dijckhuys geweest. Een leuk en mooi eetcafe, je zit in huiskamers uit de jaren 50 met spulletjes en foto's uit die jaren. Het geheel buitenbewoon smaakvol en origineel uitgevoerd. Vriendelijk en behulpzaam personeel, alleen de gerant had wat moeite met de portugese uitspraak van de smaakvolle witte en rode wijn. Het eten is niet culinair hoogstaand, hoort volgens mij ook niet in een eetcafe. De onvermeidelijke carpacio, de salade met geitekaas en honing evenals de entrecote en varkenshaas staan hier op de kaart. Wij waren met een gezelschap van 11 en alles kwam tegelijk en prachtig op tafel. Over de diverse voorgerechten was zonder uitzondering iedereen tevreden evenals over de hoofdgerechten. Zoveel eensgezindheid maak ik niet vaak mee. Sommige hadden de sliptong-tarbot? deze was perfect gebakken evenals de varkenshaas, een moeilijk te bakken stuk vlees vanwege de vorm en als dan het geheel gaar en toch mooi rose op tafel komt dan ben je een kunstenaar. Ik heb de kok niet gezien of gesproken maar ik moet zeggen hij kan er wat van. Het hele gezelschap was zeer tevreden en er zaten culinaire kenners tussen. Alle 11 vinden het Dijckhuis een aanrader en aanwinst voor de Krimpenerwaard.

Proever7605 Proever7605 19 oktober 2007

Buitengewoon! Een echte aanrader.

Daar kunnen de overige eetcafés in de Krimpenerwaard een voorbeeld aan nemen.Top!

Als voorgerecht hadden we rundercarpaccio met tomaat-pestodressing en champignons met bieslook gegratineerd met brie.
Hoofdgerecht: prima stukje vlees (tournedos), heerlijke vis, verse groenten, knapperige salade,
heerlijke aardappeltjes in de schil en prima frieten.

Als nagerecht een huisgemaakte tiramisu en “dessert Dijckhuys” een bord met verschillende nagerechten van het huis heerlijk van smaak en een prima afsluiter van een heerlijk avondje uit eten.

Prijs/kwaliteit verhouding is dik in orde.
Aardige eigenaar en een hele vrolijke en nette bediening.

Wij gaan er zeker nog eens eten.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Dijckhuys