Reserveer nu
Aanbieding

Menu - 3-gangen Proeverijmenu "Taste of Asia" voor € 25,50 p.p. incl. een Aziatisch cocktail - geldig maandag t/m zondag

De aanbieding is geldig van 20 september, 2011 tot 30 juni, 2012, Beschikbaarheid volgens de boeking interface Aanbieding inclusief service en BTW.

Reserveer nu!

1 2 3 4 ... 7 ouder »

robbert3 robbert3 2 mei 2012

Het eten was erg lekker, de bediening een beetje vaag en rommelig. Erg leuk als je eens een keer iets anders wilt eten, de gerechten waren goed klaargemaakt en vers en er zaten een paar verrassende dingen tussen. Vooraf kregen we nog een extra hapje van de chef. 3 gangen betekent hier niet 'voor, hoofd, na', maar 'voor, soep en hoofd'. De Aziatische cocktail die hier vermeld wordt heb ik overigens niet gezien.

MariusVanAller MariusVanAller 14 maart 2012

Zaken meeting gehad gister avond. Heerlijk voorgerecht, noedel soup
Nasi met verschillende soorten vlees en groeten, en scherpe KongPoa saus.
Goede bediening. Was een beetje fris in het restaurant, maar verder ok.
Klanten en ondergetekende geven 7.5
Zeker voor herhaling vatbaar!

NatasjaB NatasjaB 13 maart 2012

Het eten was lekker, maar niet heel bijzonder. De bediening (eigenaar /bedrijfsleider?) erg nors. Op mijn vraag of een bepaald gerecht pittig was, werd kortaf ontkennend gereageerd terwijl we later een gerecht voorgeschoteld kregen vol pepertjes! De norse man met weinig aandacht voor zijn klanten stond vervolgens achter ons tafeltje zeker een half uur met een vriend bij te praten, niet zo prettig.

FrederiqueB FrederiqueB 12 maart 2012

In het kader van de restaurantweek bij MiFusion belandt. Het duurde 1 uur voordat we de voorgerechten kregen, die op dat moment al koud waren. Daarna duurde het weer 1 uur voordat we een soep en nog 1 uur voordat we het hoofdgerecht kregen. Het eten was wel lekker, maar niet bijzonder. Service was slecht. Ik zou er niet meer terug gaan.

dave6 dave6 26 februari 2012

3-gangen verrassingsmenu gereserveerd voor 7 personen. Heerlijk en gevarieerd menu. Goede bediening. Zeker een aanrader!

Raziella Raziella 19 februari 2012

Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend!

De gerechten zijn heerlijk en gevarieerd.
Ik heb daar een etentje voor een grote groep georganiseerd. De dames uit de bediening en de keuken hebben zich ingezet om alles gelijktijdig uit te serveren. Dit lukte ze aardig.

Echter, de communicatie met de bedrijfsleider of eigenaar liep van begin af aan onaangenaam. Deze meneer is onvriendelijk en beantwoordde mijn vragen bot en soms bijdehand. Ik betwijfel of hij zich hiervan bewust is. Nog vervelender was dat hij niet alle duidelijk gemaakte afspraken nakwam. Door de vervelende ervaring ga ik ook niet terug naar dit restaurant.
Nogmaals, de verschillende gerechten zijn wel lekker.

Mariette_b Mariette_b 17 februari 2012

Wij hadden 4 gangen menu, per persoon helemaal afgestemd op onze wensen en voorkeuren. Echt genoten van het eten! De bediening was ook helemaal goed. Het enige minpuntje was dat het niet echt warm was in het restaurant. Maar wat mij betreft absolute aanrader, ga hier zeker terugkomen.

Richard-Waterman Richard-Waterman 9 februari 2012

We werden bijna naar binnen getrokken door de kromlopende Aziatische man!
Eenmaal binnen werd in diverse epistels (gaap!) het volledige diner uitgelegd.
Uiteindelijk lekker gegeten! We gaan zeker nog een keertje terug maar dan vrijwillig,...

Adonis Adonis 2 december 2011

Restaurant bij toeval gevonden voor gezelschap van 7. Kaart ontvangen en aan tafel geadviseerd, waardoor wij allemaal het verrassingsmenu hebben gekozen; wat een fantastische beleving en een fantastische begeleiding met het wijnarrangement waar ook elke ronde een toelichting op volgde.

Wij hebben een fijne bediening, heerlijk diner met super verse ingrediënten kortom een geweldige ervaring.

Aanradertje!

yukimura1981 yukimura1981 27 november 2011

Mi Fusion is een leuke plek om uit tegaan eten. t is niet echt super groot maar servers zijn zeer druk bezig om je te gaan helpen. mn collega's vonden de t eten geweldig lekker vers en smaak was precies goed, en de dessert waren zeer lekker.
Als ik jullie waren ga maar eens zelf proberen dat ik gelijk heb, ;)

1 2 3 4 ... 7 ouder »

Geef zelf je mening over Mi Fusion