robbert3 2 mei 2012 | |
Het eten was erg lekker, de bediening een beetje vaag en rommelig. Erg leuk als je eens een keer iets anders wilt eten, de gerechten waren goed klaargemaakt en vers en er zaten een paar verrassende dingen tussen. Vooraf kregen we nog een extra hapje van de chef. 3 gangen betekent hier niet 'voor, hoofd, na', maar 'voor, soep en hoofd'. De Aziatische cocktail die hier vermeld wordt heb ik overigens niet gezien. |
MariusVanAller 14 maart 2012 | |
Zaken meeting gehad gister avond. Heerlijk voorgerecht, noedel soup
NatasjaB 13 maart 2012 | |
Het eten was lekker, maar niet heel bijzonder. De bediening (eigenaar /bedrijfsleider?) erg nors. Op mijn vraag of een bepaald gerecht pittig was, werd kortaf ontkennend gereageerd terwijl we later een gerecht voorgeschoteld kregen vol pepertjes! De norse man met weinig aandacht voor zijn klanten stond vervolgens achter ons tafeltje zeker een half uur met een vriend bij te praten, niet zo prettig. |
FrederiqueB 12 maart 2012 | |
In het kader van de restaurantweek bij MiFusion belandt. Het duurde 1 uur voordat we de voorgerechten kregen, die op dat moment al koud waren. Daarna duurde het weer 1 uur voordat we een soep en nog 1 uur voordat we het hoofdgerecht kregen. Het eten was wel lekker, maar niet bijzonder. Service was slecht. Ik zou er niet meer terug gaan. |
dave6 26 februari 2012 | |
3-gangen verrassingsmenu gereserveerd voor 7 personen. Heerlijk en gevarieerd menu. Goede bediening. Zeker een aanrader! |
Raziella 19 februari 2012 | |
Prijs-kwaliteitverhouding uitstekend!
Mariette_b 17 februari 2012 | |
Wij hadden 4 gangen menu, per persoon helemaal afgestemd op onze wensen en voorkeuren. Echt genoten van het eten! De bediening was ook helemaal goed. Het enige minpuntje was dat het niet echt warm was in het restaurant. Maar wat mij betreft absolute aanrader, ga hier zeker terugkomen. |
Richard-Waterman 9 februari 2012 | |
We werden bijna naar binnen getrokken door de kromlopende Aziatische man!
Adonis 2 december 2011 | |
Restaurant bij toeval gevonden voor gezelschap van 7. Kaart ontvangen en aan tafel geadviseerd, waardoor wij allemaal het verrassingsmenu hebben gekozen; wat een fantastische beleving en een fantastische begeleiding met het wijnarrangement waar ook elke ronde een toelichting op volgde.
yukimura1981 27 november 2011 | |
Mi Fusion is een leuke plek om uit tegaan eten. t is niet echt super groot maar servers zijn zeer druk bezig om je te gaan helpen. mn collega's vonden de t eten geweldig lekker vers en smaak was precies goed, en de dessert waren zeer lekker.
Geef zelf je mening over Mi Fusion