Roohafza 16 mei 2012 | |
Een Unieke ervaring dit restaurant ! Een verrassing wat het menu zal zijn.
Shankar 14 mei 2012 | |
Heerlijk met mijn family gegeten afgelopen weekend. Super verse Tandoori gerechten,heerlijk Chicken Tikka Masala en wat lekker Nan brood. Perfecte afsluiting met lekkere Mango Kulfi.
AnnekeHoek 14 mei 2012 | |
Ik heb bijna geen slechte meningen hierover , een uitstekend bediening , eten valde wel mee de sauzen waren te pittig.. En de prijs hiervoor is toch wel waard |
margriet55 2 april 2012 | |
Met groupon bon gegeten. Zeer vriendelijke bediening, wel wat aarzelend. Op zondagavond zaten we een uur zonder andere gasten, kok was nog druk bezig met koken, dus het duurde wel even voordat we wat kregen. Eten was best redelijk, zeker niet te weinig, ook pittig. Maar als je hier de originele pijs voor moet betalen, dan is dit te duur. Buffet zag er goed uit, en niet te duur. |
nickett 26 maart 2012 | |
Wij hadden op 15 maart 2012 vrienden uitgenodigd om bij de Light of India te eten. Wij vonden het een beetje genant. Het eten was niets bijzonders, maar dat hoeft ook niet altijd. Het door ons bestelde 4 gangendiner werd echter in minimale hoeveelheden geschept uit het lopend buffet (dat veel goedkoper was). De bediening was traag, onverschillig en had duidelijk onderling ruzie. Het grote scherm met continue bollywood"plezier", was storend. Op onze klachten werd niet gereageerd.
Amar_ 9 januari 2012 | |
De sfeer in het restaurant is goed. Het ziet er verzorgt en mooi uit van binnen.
Frutsels 9 januari 2012 | |
Hier gegeten met een Groupon omdat we de indiase keuken eens wat willen gaan proeven en op deze manier wat konden proberen.
Smikkelsmurf 11 oktober 2011 | |
Wat een slecht restaurant is Light of India, de bediening erg irritant
1966frank 9 maart 2011 | |
In geen tijden zo'n aardige bediening gehad, wij waren wel heel tevreden over het eten. Voor mij smakte alle onderdelen van de gerechten anders. We kregen erg veel dat hebben we in laten pakken, kan je thuis niet maken.
toetke 6 december 2010 | |
Ik heb begrepen dat het er voorheen erg lekker eten was. Aan de hand hiervan zijn wij ook geweest om eens lekker te eten. De 2 werkzame dames hadden denk ik geen zin om te werken, hierdoor voelde we ons niet echt welkom, we waren (op 2 andere klanten na) zowat de enigste in de zaak, prijs kwaliteits verhouding vond ik niet kloppen en het eten was heel erg aangepast aan de Nederlandse smaak. Ik ben zelf ook Indiase dus kan het goed vergelijken met andere Indiase restaurantjes en vond het erg tegenvallen. Helaas! |
Geef zelf je mening over Light of India