5.9
5.3
6.1

KeukenIndiaas
Openingstijden14.00-23.00

‘Na een korte dip’ is dit restaurant weer terug van weggeweest! ‘Zoals je van Indiërs kunt verwachten is de prijs-kwaliteitverhouding in balans.’ De meeste ‘gerechten zijn heerlijk’, zoals de ‘curry met naanbrood en de pilaurijst’. ‘Van de desserts moet je houden want die zijn typisch Indiaas, dus vrij zoet.’ Alleen de ‘gefrituurde uien’ worden afgeraden, ‘die smaken alleen naar deeg en olie’. De bediening ‘komt wat onzeker over’ maar is uiteindelijk ‘erg vriendelijk‘. ‘Als je van Indiaas eten houdt is dit gewoon een aanrader.’

Amar_ Amar_ 9 januari 2012

De sfeer in het restaurant is goed. Het ziet er verzorgt en mooi uit van binnen.
Helaas is dat het meest positieve dat dit restaurant.

Light of India kent heel goede tijden, en het lijkt erop dat het nu teert op de goede naam die het voorheen had.

De bediening is aardig, maar totaal incompetent.
Zo werd het bestek op een hoopje voor je neergelegd. Het eten en drinken moesten we zelf doorgeven, terwijl we maar met 4 volwassenen aan tafel zaten.

Het eten was niet bijzonder en totaal niet in verhouding met de prijs.
Als kenner van Indiaas eten, weet ik dat je in Rotterdam elders lekkerder Indiaas kan eten.

Frutsels Frutsels 9 januari 2012

Hier gegeten met een Groupon omdat we de indiase keuken eens wat willen gaan proeven en op deze manier wat konden proberen.
Met het eten was eigenlijk niet eens veel mis, behalve het Naanbrood was echt niet lekker. Verder smakelijk getafeld. Toch komen we hier niet meer terug. Er waren namelijk behoorlijk wat dingen aan te merken:
- We stonden na een klein uur weer buiten na een 4 gangen menu. Het tempo lag veel te hoog. Ook toen we dit aangaven, kwam daar geen verandering in.
- De bediening is ongeinteresseerd en mist echt passie. Kwamen niet vragen of je wat wilde drinken. We hadden al soep voordat we een drankje hadden besteld.
- De hele ambiance mist iets. Het is meer een afhaal dan een restaurant. Het heeft geen sfeer, te grote ruimte en het mist gewoon alle passie van eigenaren om dat te verdoezelen.
- De tafel naast ons had voldoende gegeten en vroeg of ze het restant mochten meenemen naar huis omdat ze het wel erg lekker vonden. Dit mocht niet want ze maakten gebruik van een aanbieding van Groupon!!! De klanten vroegen wat ze er dan mee ging doen en wat bleek? Ze gingen het weggooien. Waarom in godsnaam eten weggooien als iemand het nog op wil eten. Aanbieding of niet, dat zou helemaal niets uit moeten maken. Hele vreemde situatie en erg ongepast. Ik denk dat Herman den Blijker hier eens langs moet gaan om de passie in dit restaurant weer terug te krijgen. Lijkt op vergane glorie, zonde!

Smikkelsmurf Smikkelsmurf 11 oktober 2011

Wat een slecht restaurant is Light of India, de bediening erg irritant
met het gevraag NOG WAT DRINKEN als je net je glas had leeg gedronken.
De linzen waren door de waterige soep gevlogen. Het Naanbrood moest je zoeken in het broodmandje.
Het eten was veel saus.... heel veel saus en even zoeken naar het vlees, en de currys had een Nederlands tintje...JAMMER.
Kortom dit was de eerste maar zeker de laatste X dat we er zijn binnengestapt en dat voor de komende jaren omdat we
een geheugen hebben als een Indiase olifant.

1966frank 1966frank 9 maart 2011

In geen tijden zo'n aardige bediening gehad, wij waren wel heel tevreden over het eten. Voor mij smakte alle onderdelen van de gerechten anders. We kregen erg veel dat hebben we in laten pakken, kan je thuis niet maken.
We komen zeker terug!

toetke toetke 6 december 2010

Ik heb begrepen dat het er voorheen erg lekker eten was. Aan de hand hiervan zijn wij ook geweest om eens lekker te eten. De 2 werkzame dames hadden denk ik geen zin om te werken, hierdoor voelde we ons niet echt welkom, we waren (op 2 andere klanten na) zowat de enigste in de zaak, prijs kwaliteits verhouding vond ik niet kloppen en het eten was heel erg aangepast aan de Nederlandse smaak. Ik ben zelf ook Indiase dus kan het goed vergelijken met andere Indiase restaurantjes en vond het erg tegenvallen. Helaas!

Geef zelf je mening over Light of India