| Keuken | Indiaas |
| Minimum menuprijs | €13.50 |
| Huiswijn per fles | €13.50 |
| Huiswijn per glas | €2.25 |
| Openingstijden | 14.00-23.00 |
‘Na een korte dip’ is dit restaurant weer terug van weggeweest! ‘Zoals je van Indiërs kunt verwachten is de prijs-kwaliteitverhouding in balans.’ De meeste ‘gerechten zijn heerlijk’, zoals de ‘curry met naanbrood en de pilaurijst’. ‘Van de desserts moet je houden want die zijn typisch Indiaas, dus vrij zoet.’ Alleen de ‘gefrituurde uien’ worden afgeraden, ‘die smaken alleen naar deeg en olie’. De bediening ‘komt wat onzeker over’ maar is uiteindelijk ‘erg vriendelijk‘. ‘Als je van Indiaas eten houdt is dit gewoon een aanrader.’
Amar_ 9 januari 2012 | |
De sfeer in het restaurant is goed. Het ziet er verzorgt en mooi uit van binnen.
Frutsels 9 januari 2012 | |
Hier gegeten met een Groupon omdat we de indiase keuken eens wat willen gaan proeven en op deze manier wat konden proberen.
Smikkelsmurf 11 oktober 2011 | |
Wat een slecht restaurant is Light of India, de bediening erg irritant
1966frank 9 maart 2011 | |
In geen tijden zo'n aardige bediening gehad, wij waren wel heel tevreden over het eten. Voor mij smakte alle onderdelen van de gerechten anders. We kregen erg veel dat hebben we in laten pakken, kan je thuis niet maken.
toetke 6 december 2010 | |
Ik heb begrepen dat het er voorheen erg lekker eten was. Aan de hand hiervan zijn wij ook geweest om eens lekker te eten. De 2 werkzame dames hadden denk ik geen zin om te werken, hierdoor voelde we ons niet echt welkom, we waren (op 2 andere klanten na) zowat de enigste in de zaak, prijs kwaliteits verhouding vond ik niet kloppen en het eten was heel erg aangepast aan de Nederlandse smaak. Ik ben zelf ook Indiase dus kan het goed vergelijken met andere Indiase restaurantjes en vond het erg tegenvallen. Helaas! |
Geef zelf je mening over Light of India