1 2 3 4 ... 23 ouder »

P--- P--- 21 mei 2012

Afgelopen week hier heerlijk gegeten en gezeten. Als voorgerecht namen we een proeverij, allemaal tapashapjes (zoals humuz, paprika-feta tapenade, auberginetapenade, tzatziki achtig smeersel, gevulde wijnbladeren, een bladerdeeghapje met feta en olijven) met vers turks brood & wraps. Heerlijk, superveel en dat voor maar 5 euro pp!
Hoofdgerecht was ook zeer goed, we snapten alleen niet goed waarom er bij de gerechten heeel veel rijst EN aardappelen EN tzatziki EN sla worden geserveerd. Aan de andere kant is dat prima voor de grote eter! We vonden het wel jammer dat de bijgerechten voor iedereen hetzelfde zijn en deze zijn wel wat smaakloos (valt wel op te lossen na het vragen van wat peper en zout). De dolmé en de tavuk sis kebab vonden wij echt heerlijk op smaak en goed gekruid. Dus, ze kunnen het wel! De Yogurtlu Adlana vonden we daarentegen wat vet en flauw.
Nagerechten waren echt om je vingers bij af te likken, zowel de chocoladetruffeltaart als de cheesecake waren watertandend lekker.
We hebben hier heerlijk lang getafeld en nog verse muntthee bijbesteld. Later beseften we pas dat we er in totaal bijna 4uur (!!) hadden zitten tafelen. Het is gewoon een fijne plek om te zitten, eten zeer goed EN goedkoop! Voorgerecht was maar 5 euro, hoofdgerecht kostte ongeveer 12,50 en nagerecht 3,75. Niet verwonderlijk dat het dus tot de laatste tafel vol zat.

Ik vind dit zeker een aanrader voor een goed uitgebreid etentje als je als student iets minder te besteden hebt en toch lekker wil eten.

leendert leendert 4 mei 2012

Snelle en vriendelijke bediening. Kaart heel uitgebreid.Lage prijzen en vooral grote porties, miste wel zout helaas staat dat niet op tafel.

Rabiosa Rabiosa 16 april 2012

Ik kom hier graag! Een groot bord vol lekkers, voor een goede prijs! Wie wil dat nou niet? En een leuke sfeer.. (als je niet reserveert moet je in het weekend waarschijnlijk wachten, want veel mensen willen hier eten. Ik reserveer ook nooit, dus dan drink ik een wijntje op het terras terwijl ik wacht)
De kipspiesen en de cous cous zijn mijn favorieten

lovefoody lovefoody 26 maart 2012

Ik heb hier onlangs op een vrijdagavond gegeten. Het was zoals altijd erg druk, maar gelukkig hadden we gereserveerd. Ondanks de drukte hebben we ons eten snel gekregen. De bediening is efficiënt en vriendelijk. Het eten was lekker en ze serveren ruime porties. Het is er ook altijd erg gezellig. Enig minpuntje is de muziek die te hard staat. Daardoor is het soms moeilijk om elkaar te verstaan.

PhiGino PhiGino 12 maart 2012

Ik heb hier heerlijk gegeten!! het eten is goed. Als je fris besteld krijg je een groot glas. Dus genoeg voor de hele avond.
Het is erg gezellig ingericht, en ook erg druk. Bediening is erg druk maar aardig.
Zeker om aan te raden om lekker te eten!!

it it 7 maart 2012

Eet hier vrij vaak en altijd lekker. Bediening let soms niet helemaal goed op, maar als je assertief bent en hun aandacht trekt zijn ze vriendelijk en snel. Eten is er altijd heel snel ook al zit de hele tent vol, wat meestal zo is. De koffie bazar na is een aanrader want dan krijg je verschillende leuke turkse hapjes. Ook de sfeer is helemaal goed.

De kenner De kenner 2 maart 2012

Fijne attente vriendelijke en snelle bediening . Eten gewoon goed voor een zaak als dit .Prijs kwaliteit is zelfs goed. Sardines erg lekker .Akoestiek matig

Esther A Esther A 1 maart 2012

Altijd een goede prijs kwaliteitsverhouding. De Bazar Bizar vegetarisch was prima. De paddestoelen iets te taai.Goed en veel eten. De zaak zat bomvol. Voor ons nog een plekje voor 2 bij de deur. Dus wel een beetje tocht maar dat wisten we. Bij de deur een welkomstober, die de deur wel wat sneller dicht had mogen doen voor ons.

fluitje2222 fluitje2222 29 februari 2012

Vriendelijk personeel, gezellige sfeer (wel wat lawaaierig want is een grote gelegenheid). Voorgerechtjes lekker...maar hummus moet toch echt niet in een bolletje gevormd kunnen worden! Het was dus dik, klonterig, teveel tahin ofzo, niet lekker. De tabouleh idem...de dressing van olijfolie en citroensap ontbrak of was in ieder geval te weinig (en dat zijn toch essentiele onderdelen van het recept). Was hier jaren geleden geweest, was toen erg lekker...maar nu niet, jammer!

De kofte van kalfsgehakt was overrigens wel lekker.

Nou, jammer, moet er nog eens over nadenken of we hier nog een keer naar toe gaan.

Wat oveigens wel positief is, is dat ze een kaart hebben waar glutenvrij op aangegeven staat (en de keuze is prima).

liesbeth liesbeth 29 februari 2012

Gezellig, sfeervol, leuke bediening, goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke tent als je daarna in het ernaast gelegen RO theater naar een voorstelling gaat. Aanrader!

1 2 3 4 ... 23 ouder »

Geef zelf je mening over Wereld Eethuis Bazar