KeukenChinees & Japans
Openingstijden12.00-14.30, 17.00-23.00

octo octo 2 mei 2012

prima eten voor een goede prijs attente ober was prima geen culinair hoogstandje we waren in de buurt en dacht hee een proberen tis wel echt een groepen concept maar goed als het oke is hoor je mij niet klagen!!!

Proever51030 Proever51030 1 mei 2012

Hier super gegeten. Mooie Zaak om te zien en gratis parkeren voor de deur, helemaal top. De bediening ging als een trein. De buffet zag er pico bello uit! Verzorgd, vers en heel smakelijk. Je kan zien dat er aandacht aan besteedt is. Ik vind het een zeer goede prijs/kwaliteit hebben. Mij zie je binnenkort weer terug.

pitty28 pitty28 26 april 2012

Groot en onoverzichtelijk met veel spiegelende wandplaten. Eten van het buffet is flauw en aan de koude kant. Er is wel wat voor vegetariƫrs, maar beperkt. Waarom bijvoorbeeld geen tahoe bij het wokgedeelte? Daar nu alleen paddestoelen. Rijst koud, kinderbuffet fantasieloos met o.a. frikadellen en patat. Toetjesbuffet wel aparte dingen, maar wij vonden ze op het softijs na niet smakelijk. Bediening accuraat en snel, koks staan er wat vermoeid bij.

nljw nljw 28 november 2011

Nu twee maal gegeten. Prachtig (groot) pand! Er valt genoeg te kiezen qua eten. Al het 'standaard' eten wat je kunt verwachten, maar ook andere probeersels. Bediening is uitstekend en in overvloed, je wordt altijd snel en beleefd geholpen. Het kan inderdaad druk zijn bij het wokeiland, maar de mensen achter de wok werken op een indrukwekkend tempo door. Je bent dan ook zo aan de beurt. Het dessert beviel ook erg goed! Nadeel kan de drukte zijn (rennende kinderen), maar kom dan na 20:00 uur (kinderen naar huis), dan is het goed vertoeven.

hanshans hanshans 14 juli 2011

Hier onlangs heerlijk gegeten. Zeer goede prijskwaliteitverhouding en veel variatie met verse producten. Ik ben een echte wokfanaat en Ni Hao Stadsparkpaviljoen is het enige restaurant waar ik voldaan naar huis ga.

Geef zelf je mening over Ni Hao Stadsparkpaviljoen