8.2
8.1

KeukenFusion & Aziatisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

vanVuurde vanVuurde 6 december 2011

Hier op pakjesavond (maandag) gegeten met zijn 2en, eerlijk gezegd omdat er op maandag bijna geen restaurants open zijn in de binnenstad. Mooie locatie vlak naast paleis Noordeinde in een pijpela. Wat ons meteen opviel was het zeer smaakvolle interieur met een aziatische twist, dat overeen komt met het menu: modern en oosters georiënteerd. Ook de lage prijzen vielen ons meteen op. Begonnen met een glas bubbels (rosé), die heerlijk smaakte, net als alle andere wijnen overigens. Viergangenmenu genomen (maar 35 euro!!!). Mooi gepresenteerd (Coquille in zijn schelp die echt verrukkelijk was aangemaakt, 9,0), gamba met noedels (8,5), boterzachte Braziliaans ossenhaas van superieure kwaliteit (ga veel uit eten en zelf gewerkt in hoog aangeschreven restaurants maar zelden zulke goede ossenhaas geproefd, 9,5), afgesloten met een dessert dat lekker maar simpel was (6,0). Gemiddelde score van het eten: 8,3. 2x 4-gangen, 6 wijn en koffie en thee: 93 euro. Geen geld voor de kwaliteit en kwantiteit die op tafel wordt gezet door het uiterst bekwame en vriendelijke personeel. Kom zeker nog eens terug en wil iedereen dit restaurant aanraden!

Jicky Jicky 15 november 2011

Ik kom hier elke week minstens 1x en heb onderhand alle gerechten al een keer op. Mijn favoriet is het gerecht Honey Honey. Dit gerecht is van varkensvlees, gebakken met honing. Voor de vergetariers beveel ik de White Treasure aan. Super gladde tofu, zoals het hoort, met soyamelk. De gerechten van Royalz zijn apart en lekker en je kan ook zelf je hoofdgerecht samen stellen. Het decor ziet er luxe en uitgerust uit, waardoor je lekker op je gemak kan dineren. Personeel is erg vriendelijk en beleefd. Ik raad dit restaurant zeker aan.

EvelinevA EvelinevA 26 januari 2011

Inmiddels heb ik al twee keer bij Royalz geluncht. Het interieur ziet er prachtig en goed verzorgd uit. De bediening is zeer attent en vriendelijk, en de koffie is heerlijk. Maar het belangrijkste: de broodjes zijn ontzettend lekker. De aanrader is wat mij betreft het broodje met parmaham, rucola en truffelmayonaise. Ik ga zeker nog een keer borrelen of dineren bij Royalz!

Audrey-Vienna Audrey-Vienna 12 december 2010

Voor het eerst bij Royalz gaan eten, na positieve reacties op Iens en de erg schappelijke prijzen.
Wat vooral opviel was dat het erg rustig was op de zaterdagavond. De zaak ziet er mooi uit, maar in een lege zaak de muziek regelmatig laten aflopen.. Dat voelt wat kil.
Het brood met sambalboter is een verrassende combinatie. Alleen leek het brood zo van de Albert Heijn te komen,.. net als de kaasplank en het kaneelijs.
De ossenhaas was wat smaakloos, wat meer pit had het lekkerder gemaakt.

Ik heb lang zitten twijfelen tussen redelijk en goed, maar ik ben uiteindelijk toch voor goed gegaan omdat de zaak er prachtig uit ziet, en de kaart, hoewel beperkt, verrassende gerechten kent.

jouri jouri 19 november 2010

Royalz doet zijn naam eer aan. Voor een tweede keer teruggekomen en wederom heerlijk gegeten. We begonnen met een zalige prosecco in prachtige glazen met bijzonder lekkere bruschettas. Daarna de smeuïge kalfstartaar en de knapperige Ceasar Salade. Vervolgens de Chinese pannekoekjes met eend lekker zoet en de zalige Tempura van groenten onder het genot van een heerlijke chardonnay. Top gegeten, mooi verzorgde trendy zaak en leuke gezellige bediening. Een aanrader!

Geef zelf je mening over Royalz Fusion

LunchDiner
Maandagvan 12:00 tot 21:00
Dinsdagvan 12:00 tot 21:00
Zaterdagvan 12:00 tot 21:30
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten