KeukenFrans, Italiaans & Biologisch
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

lidias lidias 14 april 2012

Fantastische avond gehad afgelopen donderdag. Ter ere van mijn diplomauitreiking met 11 personen gaan eten. We mochten in de keuken aan de grote tafel zitten, ontzettend leuk! Het personeel was zeer attent en vriendelijk, zelfs aan het einde van de avond nog persoonlijk een hand gekregen van de chef. Iedereen heeft ontzettend genoten van de lamsterrine met uien tarte tatin, de romige lichte aspergesoep, de tongschar met saffraan en den knoflookbeignet, het kaasplanken en de yoghurtmousse met lemoncurd en een koekje van victoriabeslag. Heel erg genoten!

Bullie Bullie 5 maart 2012

Gister weer eens bij ons favoriete restaurant gegeten. En wederom was het perfect!

Vooraf konden we genieten van heerlijke dungesneden runderlende, eendenlevermousse en gegrilde artisjok. Hierna volgde een knolselderij soep met pancetta welke zeer goed op smaak was. Het hoofdgerecht, grietfilet, langoustine, knolselderij-rösti, groene asperges en haricots verts dit alles afgemaakt met een sublieme kreeftensaus en mosseltjes.

Dit menu was wederom super, C'est Ça is gewoon een heerlijk frans restaurant met een lekkere keuken en zeer vriendelijke bediening! Een echte aanrader!

bennek bennek 1 maart 2012

Wat betreft eten is dit niet meer dan middelmaat, de sfeer zit daar nog onder.
Typisch popie jopie Witte Vrouwen publiek en dat stemt ook niet altijd vrolijk.
Tafeltjes staan zo dicht op elkaar, dat je elke privacy moet ontberen.

snoepers snoepers 27 februari 2012

Lekker eten en origineel. Je proeft dat het met zorg en creativiteit is bereid. De wijn is heerlijk en er wordt een zinvolle uitleg bij gegeven. Ze doen niet moeilijk over het proeven als je niet zeker weet of je de wijn wel lekker vindt. De bediening is leuk, warm en vriendelijk. De inrichting is ongedwongen en laagdrempelig.
Kortom, het was weer een leuke en vooral lekkere avond. We hebben wederom genoten! Ga zo door!

Daantjekletstmee Daantjekletstmee 24 februari 2012

Gisteren voor de derde keer hier gegeten dit jaar en opnieuw enorm genoten! Voor mij een reden toch maar dit geheimpje aan te bevelen op Iens. De 5 verschillende gangen verrassen hier elke keer weer, door gebruikmaking van mooie, onverwachte, combinaties en producten. Persoonlijk vind ik het erg leuk dat ze hier echt uitleg geven over hetgeen je uitgeserveerd krijgt, met daarbij altijd een enthousiast wijnadvies. Opvallend te merken dat je in Utrecht een restaurant kunt vinden wat zich nog weet te onderscheiden door authenticiteit en echtheid, kortom, een heel fijne omgeving om een avond in te vertoeven.

Geef zelf je mening over Restaurant C'est Ça

Maandagvan 18:00 tot 21:30