evie12 4 december 2011 | |
Zwaar teleurgesteld!!!! Waardeloos!!!!! Nog nooit meegemaakt!!!! Nooit meer!!!!
jennifervos87 9 november 2011 | |
wij zijn onlangs bij chardine gaan eten, wij hadden via de groupon betaald voor een 8 gangen diner. Wij waren nog onbekend bij chardine maar dineren vaker in restaurant met een bib gourmand. Het eten was prima maar geen culinaire hoogstand die mij als hobbykok inspireerde. Zowel vlees als vis niet op smaak gebracht en van de 8 gangen waren er 3 desserts. Ook de producten waarmee wordt gewerkt zijn niet van dit seizoen. De wijnen waren lekker maar voor 7 euro per glas erg prijzig. Ook het gastheerschap waar velen zo enthousiast over zijn konden wij niet beamen, wij voelden ons vrij opgelaten en ze kwamen erg uit de hoogte over op ons. Al met al een prima restaurant om te dineren maar geen hoogstaande gerechten ontdekt. |
wendys 7 augustus 2011 | |
In één woord super! Ze deden erg hun best om het ons naar de zin te maken. Extra tussengerechten en amuses werden voortdurend aangevoerd. En zelfs een lift naar het hotel gekregen ivm zware regen door de eigenaar. |
pascal12 29 juni 2011 | |
Heerlijk gegeten. Perfect bediening. Overheerlijk wijnen die goed bij de gerechten/gangen pasten. Perfecte avond! Wel wat duur..... maar de moeite waard. |
ramonaleers 5 maart 2011 | |
Paar weken geleden gegeten.
Proever61051 11 januari 2009 | |
Enkele weken met een collega uit het Gooi in Chardine gegeten. Het 6 gangen verrassingsmenu met het wijnarrangement is uitermate goed bevallen! Alles klopte, van amuse tot dessert. Ook de bediening is top.
Proever66626 21 december 2008 | |
Top ervaring om hier te gast te zijn. Op aanraden van vrienden die er verstand van hebben hier gekomen. Hier klopt echt alles, heerlijk eten met dito wijnen. Alleen uit 60 grappa's is het moeilijk kiezen. |
Proever74390 13 oktober 2008 | |
Gisteren hier weer waanzinnig gegeten. 5 gangen menu du chef met prestige wijnarrangement, helemaal top! Sterrenniveau zowel qua inrichting, bediening, wijnen (400) en keuken en dat voor een redelijke prijs. Wij komen zeker snel terug! |
rjck 4 oktober 2008 | |
Enkele weken geleden gegeten, vond het verassings menu niet verassend. Had meer van dit restaurant verwacht. Vind het de prijs te hoog voor wat men serveert. Bediening is wel goed. |
Proever66871 21 augustus 2008 | |
Wat is dit weer een geweldig goed restaurant geworden. De prachtige gerechten zijn met veel zorg omgeven en het gastheerschap straalt overal vanaf. Dit is het ideale adres om van een heerlijke culinaire avond te genieten. |
Geef zelf je mening over Chardiné