Met de kinderen goed, gezond en gevarieerd eten. Serveren niet alleen het "restaurant-spul" maar achterin hebben ze ook veel huiselijke gerechten. Jammer dat ze niet in de buurt zitten zou bijna dagelijks eten halen.
in dit Turks eethuis eet je eenvoudige gerechten, niet alles van de kaart is aanwezig.
Voor 4 tot 8 euro kun je hier prima eten. Bediend door uiterst vriendelijk personeel.
Na het zomercaranaval even iets eten met de kinderen bij Tadim. En dat is dan de superafsluiting van deze dag. Het lijkt alsof daar de tijd stil heeft gestaan. Het eten is lekker, komt snel en de ambiance is nog steeds de moeite waard. We komen hier nu 15 jaar, de mensen en kwaliteit blijven even gastvrij en goed. Ik hoop dat we hier nog zeker 15 jaar naar toe kunnen gaan.
Heerlijk eten. Ga vaak met een paar collega's lunchen en dan zie je Turkse Pizza's, Doner Kebab en de Kapsalon heerlijk worden opgegeten. De Kapsalon is friet met shoarma, saus en kaas ff onder de grill en dan bedekken met frisse sla, heerlijk. Goede verse produkten en een vriendelijke bediening. Prijs- kwaliteitverhouding is uitstekend.