Wij eten hier regelmatig in het weekend als we geen zin hebben om te koken.
De prijs - kwaliteit is hier prima, het eten is gevarieerd en voldoende en het personeel vriendelijk. Geen superluxe restaurant verwachten, gewoon een buffet restaurant met goed eten en alles inclusief, dus je weet welke rekening je kunt verwachten (ERG FIJN, zeker met meerdere mensen!!)
Natuurlijk is het eten, de inrichting en de bezoekerspopulatie hier niet van het niveau Parkheuvel of Las Palmas. Logisch toch?
Maar het personeel is er wel vele malen vriendelijker en attenter!
SoC is inderdaad wat men een ' vreetschuur' noemt... Maar je moet gewoon goed kijken en proberen. Je kunt geen culinaire hoogstandjes verwachten voor die prijs.
Zalm, lamsvlees of garnalen van de plaat zijn hier echt lekker en drank zit bij de prijs inbegrepen.
Mijn dochter van 12 vind het vooral erg leuk bij SoC, omdat ze dan zelf soft-ijs mag ' tappen'.
De prijs / kwaliteitsverhouding is naar mijn mening gewoon goed.
Het is en blijft een eetfabriek met, als ik zo vrij mag zijn, een hoog gehalte aan ongemanierde mensen in hun alledaagse kloffie. Qua eten is het wel redelijk goed, aangezien er ook sushi en dergelijke bij de prijs zijn inbegrepen. Het wokgedeelte en de bakplaat worden vlot bediend door de koks, maar dit is redelijk standaard voor wokrestaurants. Voor de sfeer hoef je hier niet te komen maar het eten is best lekker en aangezien er veel bij de standaardprijs is inbegrepen is het voor de portomonnee ook best fijn.