| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
dirkh345 28 maart 2012 | |
Gister een goede ervaring gehad met dit eetcafé. Grote porties en leuke assertieve bediening zijn de kernwoorden voor mij. We hadden een erg lekker voorgerecht (een combinatie van alle voorgerechten), als hoofdgerecht had ik eendenborst in caramel-knoflook saus, die zou ik als redelijk willen betitelen. Verder hadden we een schnitzel, die was ook redelijk maar erg duur voor een schnitzel. Ik zou hier wel terugkomen, al vind ik de prijs-kwaliteit verhouding niet goed: iets te duur. |
Kees Hordijk 28 mei 2011 | |
We lagen weer met de boot in Heusden. Asperges waren te zoet, spareribs redelijk. Bediening erg vriendelijk en attent. Dit was ons tweede bezoek Volgende keer toch een andere gelegenheid. |
M&F Den Haag 7 mei 2011 | |
Oops,..
M&F Den Haag 7 mei 2011 | |
Zwoele 'zomeravond'. Na eerst wat gedronken te hebben(+ 8 lekkere bitterballen Euro 3,35), op het gezellige (en volle) terras aan de havenzijde, besloten we toch te blijven voor een diner.
Christiene 27 augustus 2010 | |
Wij hebben er heerlijk gelunched, voor een redelijke prijs. Prima salades en vriendelijke bediening. |
Geef zelf je mening over Eetcafé Havenzicht