Leuk restaurant, beetje prijzig voor hetgene wat geboden wordt. Kaart is redelijk simpel maar alles is goed uitgevoerd. Op maandag 14 mei 2012 hier gegeten en voor de zoveelste keer last gehad van een groep Drontense ondernemers. Groep was luidruchtig en is hier blijkbaar iedere maandag. Het personeel had moeite om de gasten aan te spreken op hun gedrag. Meerdere gasten hebben dit verzocht! Tip: op maandag kun je de Rede het beste mijden.
Zelfs door de week is het druk, maar komt dat door de Rede of doorgebrek aan concurrentie?? De entourage is prima, maar het eten? De prijs is fors voor het gebodene, de smaken simpel, en aan de vette kant . Presentatie op de borden eenvoudig..
Kortom, concurrenten : zet 'm op!!
Wij hebben hier al diverse keren gegeten en zijn altijd zeer tevreden. Eten is heerlijk (zowel vlees, vegetarisch als vis), sfeer is goed en bediening is vriendelijk. Prijs varieert van gemiddeld tot vrij hoog. Al met al een echte aanrader!
Te duur voor wat je krijgt. Ook de wijnen die maar zeer matig zijn. Er mankeert vaak iets aan een gerecht. Jammer dat er geen goed alternatief is in Dronten