Bij Brasserie First ervaart u steeds weer dat uit eten genieten is van eten. De Chef en zijn team zorgen voor een bijzondere ervaring.
Verse producten van een hoge kwaliteit worden op een creatieve manier gepresenteerd. Hoe vaak u ook bij Brasserie First komt, wij verrassen u elke keer weer zodat het lijkt alsof u voor het eerst komt eten.Wij zijn aangesloten bij Euro Toques
Tel:030-6930965
Eten en wijnen zijn top. In verband met de prijs is het voor ons echt een restaurant om af en toe te doen. Maar de kwaliteit is het zeker waard. Kleine minpuntjes: inrichting behoorlijk klassiek, zou wat moderner mogen voor mij. Vriendelijk personeel, soms wel tegen het overdreven aan.
Fantastisch. Alles klopte: vriendelijke ontvangst, geweldige gastvrouw, gezellige ambiance, superchef en een dreamteam. We hebben gesmuld van een heerlijk 4 gangen surprisemenu. Lekkere smaken en verrassende combinaties. Na afloop kregen we zelfs nog een zelf gebakken koekje mee voor bij de koffie thuis. Waar vind je dat? Bij First dus, daar moet je naar toe. Wij komen zeker weer.
Uitstekend restaurant. Vriendelijke ontvangst, lekkere wijn en het eten is voortreffelijk. Wij genoten een viergangenmenu, een verrassing van de chef. Goed uitgebalanceerd, prima ingrediƫnten en vakkundig klaar gemaakt. Wij komen zeker weer naar First! Een aanrader!
We werden bij de bar ontvangen door de gepassioneerde kok, die enthousiast vertelde over wat zijn keuken vandaag te bieden had. Leuk! Hij had niets teveen gezegd, we hebben genoten van een verrukkelijk menu, mooi opgemaakt en verfijnde smaken. Graag complimenteren wij ook de jongeman die ons bediende: wat een vakmanschap en dat op zo'n jeugdige leeftijd. Wij komen hier graag terug!