JPF 6 augustus 2011 | |
Eenvoudige gerechten. Redelijk lekker, maar je hebt het idee het thuis ook zo te kunnen maken. Het hoofdgerecht was het beste, voorgerecht en nagerecht waren zeker geen culinaire hoogstandjes. De sfeer daarentegen is uitstekend. Leuke inrichting en ornamenten en zeer vriendelijke bediening. |
sam70 30 juli 2011 | |
Oprechte hartelijkheid in combinatie met heerlijke gerechten. prima alternatief. |
Proever22015 23 juni 2011 | |
Tijdens een weekendje weg hier gegeten.
peter41 28 mei 2011 | |
We hebben lekker gegeten met z'n tweeén. Ik heb de kreeft met ossenhaas puntjs besteld. Deze waaren hoog van smaak. Mijn tafel genoot had de zwaardvis deze was ook lekker van smaak. De sfeer en de muziek waaren helamaal top. Wij komen zeker terug.
daniel190 25 mei 2011 | |
Ik heb gisteren met me vriendin lekker gegeten bij havana bay. De sfeer en het eten was top. Een egte aan rader. |
Tine37 11 mei 2011 | |
Leuke sfeer, leuke muziek en vriendelijk personeel. Helaas viel het eten wel tegen. De groenten was een mix van mais, doppertjes, worteltjes en kwam volgens mij uit zo'n diepvrieszak. Vlees was te zout. Voor ons geen tweede keer. |
connorniall 9 april 2011 | |
Ik heb hier een tijdje geleden gegeten, en het was heerlijk. Ik heb de zwaardis besteld. deze was erg lekker zacht van smaak, met een goede kreeftensaus er bij.
dpdb 9 maart 2011 | |
De dame en heer van de bediening kunnen nog wel het een en ander leren qua serveren en sociale omgang. Het is niet onaardig bedoeld, maar sommigen zijn niet in de wieg gelegd om in de horeca te werken. De gehaktcutney was wat droog, wel lekker van smaak. De hete garnalen erg pittig. De zwaardvis was heerlijk! |
Daantye 3 maart 2011 | |
Wij komen hier regelmatig eten. In tegenstelling tot de negatieve reacties vinden wij het eten wel goed bereid en lekker. De meisjes van de bediening zijn misschien wat onhandig, maar niet op een vervelende manier dat wij ons daar aan storen.
Renmeij 28 februari 2011 | |
Twee weken geleden hier gegeten. Het was zo erg lekker dat wanneer ik in Deventer ben, zeker nog een keer terug ga.
Geef zelf je mening over Havana Bay