| Keuken | Cubaans | ||||
| Huiswijn per fles | €18.00 | ||||
| Huiswijn per glas | €3.00 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Het Cubaanse thema valt niet te missen. Je komt al snel in de stemming door de achtergrondmuziek en het bestellen van een lekkere cocktail. Vervolgens geef je je over aan wat de Latijns-Amerikaanse keuken te bieden heeft, en dat is best verrassend! Specialiteiten zijn bijvoorbeeld de gebakken kippenlevertjes en het gestoofde rundvlees met vijgen in rode wijnsaus. Smaakvolle gerechten, die zonder veel poespas worden opgediend. Dat de bediening soms wat amateuristisch overkomt, valt niet te ontkennen. Vriendelijk en behulpzaam zijn ze in ieder geval wel!
JPF 6 augustus 2011 | |
Eenvoudige gerechten. Redelijk lekker, maar je hebt het idee het thuis ook zo te kunnen maken. Het hoofdgerecht was het beste, voorgerecht en nagerecht waren zeker geen culinaire hoogstandjes. De sfeer daarentegen is uitstekend. Leuke inrichting en ornamenten en zeer vriendelijke bediening. |
sam70 30 juli 2011 | |
Oprechte hartelijkheid in combinatie met heerlijke gerechten. prima alternatief. |
Proever22015 23 juni 2011 | |
Tijdens een weekendje weg hier gegeten.
peter41 28 mei 2011 | |
We hebben lekker gegeten met z'n tweeén. Ik heb de kreeft met ossenhaas puntjs besteld. Deze waaren hoog van smaak. Mijn tafel genoot had de zwaardvis deze was ook lekker van smaak. De sfeer en de muziek waaren helamaal top. Wij komen zeker terug.
daniel190 25 mei 2011 | |
Ik heb gisteren met me vriendin lekker gegeten bij havana bay. De sfeer en het eten was top. Een egte aan rader. |
Geef zelf je mening over Havana Bay
| Vrijdag | Geopend voor lunch | van 16:30 tot 22:00 |
| Zaterdag | Geopend voor lunch | van 16:30 tot 22:00 |
| Zondag | Geopend voor lunch | van 16:30 tot 22:00 |
Opmerkingen
Havana bay biedt studenten op vertoon van hun studentenpas 20% korting op het eten.