beest1908 15 november 2011 | |
Zaterdag wezen eten emt zijn tweetjes.
Proever51523 26 mei 2011 | |
De pizzabodems zijn inmiddels weer in orde. Lekker. Niet te veel kaas en voldoende tomatensaus. Klein zaakje wat wel eens druk kan zijn. Dan kan het wel eens voorkomen dat je lang moet wachten op de bediening. |
Pieter H. 22 november 2010 | |
Gelukkig hadden we een uur tevoren gereserveerd want het was bomvol bij Isabella. Vandaar misschien dat het lang duurde: brood en boter, twee maal vragen, half uur wachten. Wijn: de bestelde was er niet. De vervanger - na een kwartier - was prima. Water: twee maal vragen. De pizza's: na vijf kwartier. De meest uitgebreide, vegetarische pizza bevatte slechts wat reepjes paprika en een berg ruccola. Duur! De bodem: mooi krakant en dun. De rest ook helaas... dun. |
douanita 20 oktober 2010 | |
leuk,klein gezellig restaurant voor een lekkere pizza of pasta, lekkere tiramisu.vlotte en gezellige bediening. hier kan je nog lekker en niet te duur eten. komen hier regelmatig. |
SylvT 1 augustus 2010 | |
Een pizza of pasta, het smaakt altijd prima bij Isabella. Lekkere volle wijnglazen en vlotte bediening. |
prikker 17 januari 2010 | |
Klein knus restaurantje waar het goed eten is. Wij gingen op de bonnefooi maar het was slecht weer dus plaats genoeg.Maar door de grootte is reserveren wel aan te raden |
Proever58870 11 januari 2010 | |
Goed en gezellig restaurant met een uiterst vriendelijke bediening; pizza of pasta, allemaal even lekker (en betaalbaar!)helemaal niks op aan te merken.
Nickelson 22 september 2009 | |
Altijd gezellig bij Isabella in Schiedam. De Triopasta is een eersteklas aanrader. De pizza's zijn soms wat vettig, maar dat mag de sfeer en de gezelligheid niet drukken. Wij komen graag en zullen ook snel weer komen. |
Proever51523 18 november 2008 | |
Eerste keer na de heropening aangenaam verrast door de kwaliteit pizzas. Heerlijke dunne bodem en tomatensaus. Paar maanden geleden weer geweest en toen bleek dat ze kant en klare fabrieks-pizzabodems uit de vriezer serveerden. Jammer. Nu kom ik er nooit meer.
Geef zelf je mening over Pizzeria Isabella