Het eten is goed maar niet top, en de bijgerechten zijn wat magertjes. Daardoor vind ik de prijs-kwaliteitverhouding niet helemaal juist. Inrichting is gezellig: tikkie kitsch en wat druk, maar zeker niet storend. De bediening is ook goed en vriendelijk. Al met al en prima restaurant.
Gezellig ingericht (niet te strak, niet gedateerd). De bediening werd verzorgd door een westfriese dame en heer, beide met humor. Wilt u wat stokbrood met tapenade vooraf? ja, graag. Nou, dat werd stokbrood met kruiden-margarine, maar dat smaakte aardig. Mijn partner liet zich de entrecote met beur de paris goed smaken. Mijn pasta met gamba''s en knoflooksaus was een grote portie met redelijke smaak. De gamba''s hadden van mij wel gebakken ipv gekookt(?) mogen worden, de knoflooksmaak heb ik niet bespeurd. al met al wat vlak (wat knoflooksnippers, venkelsliertjes of parmezaan had leuk geweest). Separaat had ik 'verse groente' besteld. Die was keurig beetgaar gekookt (haricot, peultje, courgette, wortel), maar weinig of niet op smaak gebracht.
Zo kom ik op het oordeel Redelijk. Groetjes!
Gezellige en voldoende en lekker eten. De witte wijn was niet al te best maar na een vraag daarover werd gewoon een andere geschonken. Wij gingen tevreden naar huis.
Bart en Ans
Uit nieuwsgierigheid bij Jules gedineerd in het restaurant.Het viergangen menu en de bijpassende wijnen waren goed op elkaar afgestemd. Het is de moeite waard om nog een keer terug te komen. Jammer dat veel mensen nog denken aan hotel/restaurant Zandhorst ipv de nieuwe, verfrissende en kwalitatieve punten van Jules. Voor iedereen een aanrader die een avond gezellig en intiem wil tafelen. Complimenten!
We hebben gegeten in het restaurant dus niet de naastgelegen brasserie. Het restaurant is super mooi verbouwd , erg indrukwekkend. Alleen dat is al de moeite waard om even te gaan kijken. Iets totaal nieuws voor de begrippen van Heerhugowaard. We hebben het Jules Verne menu gegegeten. De alacarte kaart vonden we toch iets te duur. Vooraf kregen wat knabbelgroente met een dipsausje , jammer dat de groente niet kakkelvers waren. De amuse met schorsenerensoepje was erg smakelijk. Voorgerecht met langoustines was erg goed.Het broodje wat er bij geserveerd was mag de volgende keer wel warm...Hoofdgerecht met hertenrugfilet was erg lekker maar iets teveel smaken op 1 bord.
Kortom best leuk om hier eens te komen kijken maar een ster gaan ze niet halen.....