prima italiaans restaurant niet groot wel gezellig en gewoon goed eten prijs kwaliteit is ok.
ruime keuze en het voorgerecht antipasti misti is een aanrader (verschillende voorgerechtjes voor als je niet kan kiezen)
Vanavond hebben we ongedwongen en vlot gegeten in La Galera. Het restaurant is niet te groot en helder, modern en licht ingericht. Helaas is het erg gehorig. In de loop van de avond wenden we er wel wat aan, maar in eerste instantie was het bijna onmogelijk om elkaar te verstaan. Misschien was het omdat het restaurant al vol zat, onder andere met twee groepen van acht personen, maar ik heb de indruk dat het meer aan de inrichting ligt.
De gerechten zijn Italiaans, maar net even iets origineler gebracht. Vooraf had ik een heerlijke Insalata Caprese met verschillende soorten tomaten. Enig puntje van kritiek is dat het misschien iets veel was. Een wat kleinere portie zou ook OK zijn geweest. Als hoofdgerecht had ik een ravioli besteld. Heerlijk.
Meerdere keren gegeten bij dit heerlijk ongedwongen, gezellig restaurant. Leuke, originele voor- en hoofdgerechten, grote en kleine rijkbelegde pizza's. Vriendelijke bediening (ook voor kinderen!). Waarom dan geen 'goed'? Alleen omdat men echt te veel zout gebruikt, zonde van de mooie, pure smaken. Pas dit aan en we zitten er elke week!
leuk betaalbaar restaurant met een super gezellig terras!
Lekker eten, veel pizza's beetje weinig pasta'a maar allemaal heel goed te eten. Salade's een beetje beperkt maar smakelijk.
vriendelijke bediening en ook te doen met kinderen!