5.9
5.1
Toon telefoonnummer (0548) 654 265

KeukenEetcafé, Hollands & Pannenkoeken / Poffertjes

visfileetje visfileetje 20 december 2011

Wanneer we op vakantie zijn in Hellendoorn is dit restaurant voor ons een must om ernaartoe te gaan. Het is al een paar jaar ons favoriete restaurant. Zomers zitten we vaak op het terras voor een lekkere uitsmijter. Wij hebben geen ervaring met slechte bediening en het eten is erg goed.
Over het algemeen vind ik het eten niet duur en de kwaliteit van het eten is prima. Sommige mensen hebben wel hele hoge verwachtingen wanneer ze uit eten gaan, en dat mag ook maar dan moet je er meer voor willen betalen!
Wij zijn erg tevreden en komen er zeker terug wanneer we weer in Hellendoorn zijn!

jerko jerko 9 december 2011

Wij hebben bij dit restaurant heerlijk gegeten.
De prijs-kwaliteit is prima voor elkaar, niet te duur, maar ook niet heel goedkoop.
Het nagerecht was ook netjes voor elkaar.
Het was alleen wel jammer dat het personeel al begint af te ruimen van de tafels als er nog andere mensen in het restaurant zitten.

Verder erg tevreden!

De Kou De Kou 21 juni 2011

Vergane glorie. Spijtig genoeg hebben wij hier toch eten besteld. Het restaurant en ook de menukaart deden oudbollig aan. Dit hoeft niets te zeggen over de gerechten, maar helaas was het eten ook niet veel soeps. Als je bijna 20 euro durft te vragen voor een satéspies van ossenhaas, verwacht je toch een goed stukje vlees en geen taaie blokken vlees op een prikkertje. Schnitzel is thuis beter klaar te maken, groenten uit blik en bijgerechten doorgekookt. De garnering van het bord bestond uit 1 hele aardappelkroket(je). Het restaurant was muf, tafel plakte en de bediening was vriendelijk maar jong en onervaren. Durf om je heen te kijken als je door de zaak heen loopt. Loop aan dit restaurant voorbij!

Schatjes Schatjes 1 september 2010

Het voorgerecht zag er veelbelovend: een mix van een garnalencocktail met gefrituurde gamba's en een beetje chilisaus: redelijk. Het hoofdgerecht bestond uit een schoenzool (lees: entrecote) met een kerrysausje. Gebakken aardappellen tot een pul gemaakt en een paar bakjes vage groenten en salade. Het nagerecht met aarbeien (niet gezien!) was ook uiterst teleurstellend. Dit alles overgoten met een muf en donker ingericht pand.

Proever2596 Proever2596 25 september 2009

Meloen was nog niet rijp, vlees (tounedos en varkenshaas) was taai en droog. Peren uit blik, net als de saus. Kortom iedere euro was er een teveel. Zo slecht hebben we nog nooit gegeten. Wellicht dat de uitstraling en de prijslijst de verwachtingen te ver hadden opgevoerd.

Geef zelf je mening over In de Tonne

Maandagvan 10:00 tot 20:00