KeukenInternationaal & Mediterraan
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

In een statig herenhuis in het scheepvaartkwartier is restaurant La Stanza gevestigd. De binnentuin heeft de charme van een piazza en 's zomers kun je hier heerlijk dineren. De koks zijn Italiaans, maar hebben daarnaast grote bewondering voor de Franse keuken. Heerlijk vers smaken de gekonfijte zalmrug met lardo di Colonnata en de gebakken gamba's in een saus van gepofte knoflook. Zoals een Italiaans restaurant betaamt is er veel aandacht besteed aan de desserts, of je nu kiest voor de parfait van bloedsinaasappel of voor de tarte-tatin met crème van citroen, alles is overheerlijk!

ljswever ljswever 4 februari 2012

Onze favoriete restaurant als we wat te vieren hebben. Het is eigenlijk altijd erg goed. Uitstekende kwaliteit van het eten, goede wijnkaart en prima bediening. In de zomer is de tuin een oase.

iemand niemand iemand niemand 13 november 2011

Wat een mooi pand en wat een lekker eten !! Ik ben in veel restaurants in Rotterdam geweest,maar dit is meteen 1 van mijn favorieten geworden.We hadden een mooi plekje bij het raam,zodat je dus eigenlijk naast de ingang van het westelijk handelsterrein zit,op staatniveau.Leuk om dus naar buiten te kijken.Het is een mooi oud lang pand.Vooraf de marbre op,erg lekker.Mijn vriend had de slibtong,ook zalig.Als hoofdgerecht koos ik voor de grote pasta,en die was ook echt groot.Het wordt allemaal mooi gepresenteerd,de porties zijn goed,zit precies genoeg tijd tussen de gangen Personeel was jong en gelukkig ook niet ' te netjes'. Ik zag dat ze heel leuk met kinderen waren.en ook een voordeel,het personeel laat je met rust.Ik vind het altijd zo irritant als ze 3x komen vragen of het smaakt.De tafels staan wel dicht op elkaar,maar wel zo dat je toch niet teveel naast/bij elkaar zit,dus dan maakt het niet zoveel uit.De kaart was vanwege Italiaans/Franse invloed,best origineel. Toetje (tompouce) was ook erg machtig,en dat zeg ik niet snel. Eigenlijk alles perfect hier !

EffieKinderdijk EffieKinderdijk 30 oktober 2011

Prima eten hier, we aten een 4-gangen dagmenu. Goede en attente bediening. Enig minpuntje: de huiswijn haalt de kwaliteit van het eten wat omlaag, een iets betere wijn en eventueel dan iets duurder dan 3,75 per glas, zou beter op zijn plaats zijn.

Poffertjes Poffertjes 19 oktober 2011

vorige week heel goed 4 gangen menu gegeten. Alle tijd voor alle 18 gasten en wijnen werden continu bijgeschonken. mooie gerechten (ribeye met zwezerik) en wellicht zelfs iets te grote porties, maar dat beschouw ik als positief. bij het dessert een glaasje limoncello en de avond was compleet! bedankt

FloorQ FloorQ 29 september 2011

Ik heb twee keer gegeten bij La Stanza: één keer samen met een vriendin en één keer met een groep collega's. Beide keren waren we erg tevreden. Lekker eten, goede bediening en een fijne sfeer in het restaurant. Een aanrader!

Geef zelf je mening over La Stanza

MaandagGeopend