KeukenCaribisch & Hollands

guidoeet guidoeet 9 januari 2012

Na vriendelijke verwelkoming door de gastheer was er eigenlijk weinig meer over. De bediening is echt een gemiste kans voor een een leuke avond. Groente lasagna was lekker. Vis was veel te droog. Keuken doet denk ik wel echt z'n best, maar daar houdt het dan ook echt wel helemaal mee op. 't Was het gewoon niet. Moet gezegd, de koffie was perfect. Verder nog klein detail: het geluidsnivo van de muziek zou in een kleine caribische discotheek niet misstaan. Bediening kom zelf eens op bezoek... Dit moet echt (veel) beter kunnen......

Fluffy Fluffy 30 december 2011

Hier twee keren gegeten, waarvan 1x met Groupon. De eerste keer met groupon was met een a la carte bon voor 3 gangen en we werden netjes ontvangen, vriendelijke bediening en goede (iets te grote) porties eten met goede smaakcombinaties en zorg bereid.
De tweede keer was net zo goed alleen met het eten ging het even mis. Mijn lamsbiefstukjes waren doorbakken ipv rare. Maar gezien de drukte had ik geen zin om het door te geven. Dit werd bij de keuken gemeld en we kregen een drankje van het huis. Gezellige sfeer, de prijs/kwaliteit verhouding is prima en de kaart biedt een ruim en verfijnd aanbod aan waar voor iedereen iets bij zit. En vooral een goede bediening!

lovefoody lovefoody 8 december 2011

De bediening hier was erg vriendelijk en attent. We aten hier a la carte met een Groupon bon en vooraf heeft de ober heel duidelijk uitgelegd dat we alles van de kaart konden kiezen. Hij gaf ons daarna rustig de tijd om een keuze te maken. Toen hij de bestelling kwam opnemen vroeg hij nog of we naar de film of een voorstelling moesten, zodat ze daar rekening mee konden houden. Tijdens en na elke gang kwam hij vragen of het had gesmaakt en of het ook voldoende was. Nou, dat was alle keren het geval. Ik vind dat ze hier bijzondere gerechten serveren. Vooraf hadden we de pindasoep. Die was heel lekker, met stukjes kip en verse taugé. Als hoofdgerecht hadden we de eendenborst met ketjapsaus, eiermie en paksoi. De eendenborst was precies goed gebakken. De ketjapsaus was lekker op smaak. Alles smaakte lekker vers. Als nagerecht hadden we cassavecake met vanilleijs en slagroom. De cassavecake was erg lekker met de geraspte kokos erop. De combinatie met het ijs was erg goed. Alles werd rustig geserveerd en we waren ruim op tijd voor onze film. Ik kan dit aan iedereen aanraden en ik kom hier zeker terug!

aadanke aadanke 3 november 2011

Na een stroef welkom (we waren te vroeg) een prima drie-gangen menu en dankzij Groupon een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding .O.a. gamba's,zonnevis ,chocolademouse en vanilleprofitterols.Goede huiswijn en een goed tempo.Waar voor z'n geld dus!

bianca72 bianca72 12 september 2011

Ook wij aten n.a.v groupon een menu bij Het Gelagh. Daar waar we 7 jaar geleden lyrisch waren over het eten, viel alles nu meer dan tegen. We hadden 17u gereserveerd, waren er iets te vroeg en kregen ons voorgerecht (pindasoep) tegen 18u. Pindasoep vooraf was lekker, maar het hoofdgerecht, bestaande uit droge kip op een bedje van roergebakken ui met 2 reepjes paprika kon ons niet bekoren.De bestelde mayonaise kregen we pas toen we klaar waren met ons eten. Dit alles aangegeven bij de bediening, die er vervolgens niets mee deed, of in ieder geval geen enkele terugkoppeling gaf. Het duurde ook erg lang eer we het hoofdgerecht kregen. Toen het toetje arriveerde meteen maar de rekening gevraagd: dat zou vast tijd schelen. De koffie hebben we maar laten zitten. Voor ons geen 3e keer. Erg jammer, want de bediening doet best haar best.

Geef zelf je mening over De Boer Buyten Gelagh

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 23:00
Woensdagvan 17:00 tot 23:00
Zondagvan 17:00 tot 23:00

Meld dit restaurant als gesloten