7.3
Toon telefoonnummer (0318) 651 812

KeukenPannenkoeken / Poffertjes
Openingstijden12.00-20.00

douanita douanita 19 september 2011

mooie omgeving, leuk pannekoekrestaurant, leuk aankleding, goede pannekoeken, ook de salades en soep als voorgerecht waren goed, vriendelijke bediening, attent. komen zeker nog een keer terug

Peter123456789 Peter123456789 14 september 2010

We hebben daar enkele maanden geleden een familiedag georganiseerd, wat een teleurstelling!
De locatie is prachtig, maar de behandeling, vooral die door de eigenaar!
Ondank dat het terras geheel leeg was moesten we in een snikhete partytent gaan zitten.
Een zijflapje mocht er absoluut niet open, dan zou deze (oeroude) tent wel eens beschadigd kunnen raken.
De bestelde high tea was niet alleen behoorlijk duur, maar vooral erg karig. Een minuscuul boterhammetje met zalm, een eitje, een piepklein broodje, een bonbonnetje van de Lidl, ach, je kent het wel, totaal niets bijzonders en voor een extra kannetje limonade voor de kinderen moest al gauw zo'n 15 euro worden neergeteld.

Bovendien werd het niet gekoeld geserveerd, maar gewoon in die hete tent gepleurd, zodat het binnen no time stond te koken.
Alles, maar dan ook alles was moeilijk en lastig, en iets extra's bestellen was alleen mogelijk op een rekening, zodat de organisatoren van de middag, die zelf ook wel wat anders te doen hadden, alle bestellingen en hun prijzen moesten noteren en individueel moesten afrekenen, zodat ze dat later in een keer konden afdragen aan de bar.
De locatie is leuk, maar de manier waarop je behandeld wordt is beneden alle peil, we waren allemaal boos (hoewel we naar de familie weinig hebben laten merken).
Je krijgt echt het gevoel dat je niet welkom bent, elke moeite is ze te veel en als je eenmaal binnen bent laten ze zich niet meer zien. Vreselijke ervaring, hoewel het heerlijk was om onze grote familie weer eens te zien.

proevertje1302 proevertje1302 19 juli 2010

Gezellig restaurant, perfect als je een stuk bent wezen wandelen op Kernhem of in het bos. Niet opzienbarende gerechten, maar goede pannenkoeken zijn het wel.

Berg69 Berg69 17 juli 2010

Gezellig restaurant met lekkere pannenkoeken. Speelruimte is iets te leuk, waardoor kinderen liever spelen dan eten. Prachtige omgeving.

Fulps Valstar Fulps Valstar 13 maart 2010

IK heb hier nu tweemaal gegeten, helaas...zonder dat er gekoeid werd, het smaakt helaas naar niets.

Geef zelf je mening over Kernhem