MCWA 9 december 2011 | |
Via Groupon hier gegeten, de zgn. all you can eat hamburgers. Het was best lekker, maar na een hamburger zit een gezond mens al vol. Met z'n 2-en hebben we nog 1 hamburger gegeten, gewoon omdat het kon. Qua eetgelegenheid is het redelijk voor de snelle hap, of een borrel. Studentenstijl, oud bruin interieur. Leuk voor een keertje maar niet voor mij om nog eens terug te gaan. |
RotterdamLove 7 november 2011 | |
Heb het hier enorm naar mn zin gehad met een Groupon actie voor all you can eat Saté. Het is geen high end gedoe maar echt ouderwets ff een vorkje prikken voor een leuk prijsje. Ik ga hier nog wel een keer lunchen en de all you can eat spare ribs proberen. Vond de bediening heel sociaal en vriendelijk en moet toegeven dat mijn vriend echt zat te schransen (sorry daarvoor) maar ze bleven maar serveren dus het was een échte ALL you can eat. Moest hem naar huis rollen maar wel cool van de kok dat hij de uitdaging met ons aanging. Ik zie hier vanalles bij de recencies, en ja als je het vergelijkt met een sjiek restaurant is het inderdaad schakelen. Maar het is een echt Grandcafe, met zo'n grote houten bar in het midden en ouderwetse gezelligheid. Ik heb echt lekker vlees (sate) gegeten en werd goed geholpen dus ik vind dit juist hartstikke leuk voor de afwisseling. En wat ook niet al te zeldzaam voorkomt: ik hoefde achteraf voor de verandering niet nog ff langs de MacDonalds.... zat prop vol! Voor de groot-eters is dit een aanrader. |
dedijk 29 oktober 2011 | |
Als je met een aantal personen een prima maaltijd zonder poespas wil eten is De Dijk een prima locatie. Geen gezeur, eet lekker deur!!!
Erik Dekker 27 augustus 2011 | |
We kwamen binnen om een uurtje of 8 op zaterdagavond en er waren slechts 2 tafeltjes bezet, vond ik redelijk verdacht.
habibi78 3 juli 2011 | |
Zijn hier beland omdat het lekker dichtbij is en omdat je hier zo heerlijk lang kunt buiten zitten. De gekookte mosselen zijn hier trouwens prima. Toen die van de kaart verdwenen, hebben we het nog een aantal keren geprobeerd, want de tent op zich, in combinatie met de bediening, is gewoon goed. Maar tot 3 keer toe is het tegengevallen! Ook al zijn de prijzen laag, ik heb liever de volgende dag geen last van m'n buik. Dus zodra de gekookte mosselen weer op de kaart staan, zijn wij hier weer te vinden. Overigens wel een compliment voor het personeel, dat is altijd vriendelijk! |
Fonsje 11 juni 2011 | |
Gewoon een goed glas bier met attente bediening.
hena 31 mei 2011 | |
slecht bediening, vies eten ooit...
Beerba 16 april 2011 | |
Ik heb vaak bij De Dijk gegeten. (Omdat ik in de buurt woon)Het is eten zonder poespas en de bediening is prima en ook de prijs voor het geen je krijgt. Gewoon simpel, gezellig en zeker de moeite waard. |
Noortje23 4 februari 2010 | |
Ik heb hier laatst met wat vriendinnen gegeten het was echt super gezellig!Ik had de scholfilet die echt goed gebakken was.De frietjes waren van die echte oma frieten echt lekker!Ook de wijn was prima zeker als je naar de prijs kwaliteit verhouding kijkt. De bediening is er erg snel en goed op elkaar ingespeeld. Ze maken er echt een feestje van!Dit is zeker een aanrader voor jong en oud en nog eens betaalbaar ook!Ik zeg tot snel |
njoy39 19 januari 2010 | |
ben gisteren wezen eten met ze vieren moet zeggen wij hebben onwijs lekker gegeten spare ribs en sate was lekker mals en dat voor weinig geld personeel was erg vriendelijk wij komen snel terug ga zo door en je heb 4vaste klanten erbij top |
Geef zelf je mening over De Dijk